2015-02-17 13:32
Я не люблю і не хочу говорити на цю тему, але вже так наболіло, що сил вже немає. У нас в сім’ї зараз складні часи, #чоловік став дуже агресивним по відношенню до мене і до сина. Ми часто сваримося і ці #сварки відбуваються перед дітьми. Сину одинадцятий рік, у нього перехідний вік, йому не потрібно бачити та чути ці сварки. Молодшій дочці – 1,8, у неї тільки встановлюється психіка, а тут таке... На всі мої прохання чоловік не звертає уваги, коли заспокоїться, все розуміє та обіцяє, що більш такого не буде, але проходить декілька днів, і все починається спочатку.
Я не прошу мені щось порадити, просто захотілося висловитися.
2

Коментарі 10

  • 2015-02-17 13:57
    Сочувствую вам! Тут никто не сможет ничего вам посоветовать. Держитесь. Возможно разговаривайте с сыном (он уже должен понимать), чтобы он не пугался, не замыкался и помог Вам (именно Вам) справляться с этим: забирал сестричку (я так понимаю, что это не сына родной отец) в другую комнату.
    • 2015-02-17 14:08
      Вы все правильно поняли, хоть и воспитывал он его с годика. Сын так и делает, только скандал, сестричку на руки и в другую комнату. Но это же не выход!!!!!
      • 2015-02-17 14:14
        А что вы можете вправить мозги, если он не понимает? Нет. Не обижайтесь, но я думаю, что это начало конца. Больше подумайте о детях, чем о взаимоотношениях с мужем. И то, что он рядом с ВАШИМ сыном 10 лет, не означает, что он считает его СВОИМ сыном.
        • 2015-02-17 14:15
          Не правильно выразилась. больше подходит не "считает", а "чувствует".
          • 2015-02-17 14:24
            просто каждый раз думаешь, а может одумается, а может все наладится... А к сыну отношение поменялось с возрастом, сначала был любимым, а стал взрослее... и я даже не знаю, что думать
            • 2015-02-17 14:38
              Теперь же есть доця (своя кровинушка), а в сыне одни недостатки (обвинения в вашу сторону по поводу "неправильного" воспитания, я думаю, тоже есть).
              • 2015-02-18 07:41
                естественно, несмотря на то, что все эти года он участвовал в его воспитании(
                • 2015-02-18 10:11
                  Видите, как я "насквозь" вижу вашу ситуацию, хотя вы об этом не писали. Это потому что ваша ситуация - проблема многих подобных семей. И если ваш сын нормально не общается с его биологическим отцом, то мне его ооочень жалко, потому что он как одинок при куче родственников. Берегите сына. Знаете, в своё время я для себя решила одну вещь и дала понять своему супругу: я детей на мужей не меняю. Мужья приходят и уходят, их ценность в жизни женщин почти не ощутима, а дети остаются на всю жизнь. Потому их благополучие и психологическое спокойствие важнее. Многие женщины со мной не согласятся, т.к. боятся одиночества и будут жить с полным придурком и извергом лишь бы мужиков воняло рядом.
                  • 2015-02-19 08:11
                    В кожній сім'ї свої сварки, без них не буває. У нас з чоловіком велика різниця у віці, ми зовсім різні люди, і відносини у нас були "нестерпні". Але в житті трапилась одна дуже страшна подія, яка перевернула мій світогляд, я зрозуміла, що головне в житті, а що другорядне, мене наче прибило до землі. (Я втратила першу дитину). Після моїх змін, змінився і чоловік, у нас закінчились сварки через ревнощі і ми стали більш відповідальні за свої вчинки.  
                     
                    Якщо сваримся, то не загострюємо на цьому увагу, швидко відходим. 
                     
                    Я б порадила вам більше відпочивати і не намагатись одразу встигнути все). Чоловіки теж люди, ну подобається їм усміхнена жінка, і синам, і чоловікам.
                    • 2015-02-19 12:42
                      Гарна порада, але як би я не хтіла, зараз з відпочинком дуже складно, навіть у нічний час не можу виспатися, дитина кожен раз просинається. 
                      Співчуваю Вам з втратою дитини, це велике горе, але ваш чоловік Вас підтримав. Кажуть: горе зближає, у Вашому випадку це так.

Наступний запис

2015-02-14 17:13

#Відпочинок з маленькими дітьми на морі

9
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.