2015-01-07 01:10
Добрий день тим, хто так або інакше потрапив до мене на сторінку!=) Я - велика прихильниця кухні, й #кулінарія , це моє хоббі. Дуже буду рада тим хто поділится зі мною якимись цікавими кулинарними рецептами.
Скажу одразу, раніше я просто тупо збирала цілі ворохи листочків із усілякою стряпниною, але так або інакше нічого із того навідь не пробувала. Чому полюбила готувати це дуже довга історія, зараз заглиблюватись не буду, але скажу так, тепер мої #рецепти - це скарби=) Хоча й не багато їх але усі знаю на пам`ять. Особливо полюбляю возитися із тістом, хоча й для фігури це не дуже добре. Ось хотіла б поділитись із вами, своіми скарбами=) А саме рецептами тіста на пиріжки духові та жарені. Сразу кажу, рецепти дуже добрі й звичайно неодноразово перевірялися на гостях, які були завжди дуже довольні. Одже рецепт на
#ПИРІЖКИ ДУХОВІ
1 яйце
0.5 л молока
2 ст.лож. цукру
1 ч.лож. сілі
50 гр. олії
1 ст. лож сухих дріжжів або 50 гр. спиртових, честно скажу що спиртові мені подобаются більш (і тісто підходе краще і пахнуть вони добре)
1 ст. лож. майонезу
Усе це просто взбиваєте міксером, та додаєте муки щоб тісто не липло до рук. Дасте підійти 2 години. Оце тісто довго залишаєтся м`яким та дуже ніжне й ароматне=)
Далі рецепт на
ПИРІЖКИ ЖАРЕНІ (або чебуреки\ беляші тощо)
2 ст.лож. олії+
2 ст. лож. муки = розтерти все до однородної маси, далі влити туди ж стакан окропу потихеньку не перестаючи розмішувати.
Повинно бути тісто як сметанка густа. Далі вже додаєте сіль та цукор по-трішки, й муки також щоб тісто не липло до рук. Оце тісто розкатуется на стільки тонесенько що чебурекі мої не встигаю жарити коли всі вдома=)) Смакуйте.
Якщо хтось може поділитись цікавим рецептом бажано тіста я буду вам дуже благодарна і залюбки спробую =)
3

Коментарі 4

  • 2015-01-07 11:55
    Хотіла б запитати вас на рахунок дріждьового тіста. Як зберегти його пишність у мене воно ніколи після випікання не залижаеться пухким, хоч і роблю все по рецепту. Будь що можу приготувати тільки це як камінь зіткнення, не виходить і все. Можливо є якісь секрети?)
  • 2015-01-07 14:55
    Доброго дня. Дякую за цікавий #рецепт пиріжків духових обов'язково спробую його та напишу вам. А ось друге тісто я вже використовувала, насправді дуже вдалі пиріжки виходять, я називаю його заварне. Будемо з вами товаришувати, я також дуже полюбляю готувати для своєї родини. Вчора ввечері я виклала рецепт смачної капусти, рекомендую спробувати. З #Різдвом Вас.
    • 2015-01-10 22:23
      Вас ттакож із святами=) Що до рецепту то я обовьязково завітаю до Вас на сторінку й подивлюся рецептик, якщо прийдется довподоби також спробую приготувати=)
  • 2015-01-10 22:28
    ALINOCHKASENTARADZE, я вам скажу чесно, не всі рецепти тіста залишаются пухкими та ніжними після віпічки, спробуйте який небудь інший рецептик. Що до секретів, ну наприклад моя бабуся завжди казала що тісто яке підходить боїтся сквозняку, потрібно щоб буде накрите тканиною та неможно стучати по тому місцю де стоіть миска із підходячим тістом, щоб воно не опало. Ось і все=)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.