2015-01-09 13:12

Once Upon a Time - казковий серіал для всієї сім'ї

Нещодавно зустрів чарівний у всіх смислах цього слова #серіал - Once Upon a Time. Події розгортаються у двох часових напрямках. В першій головна героїня, дочка Прекрасного принца та Білосніжки намагається повернути магію у світ, з якого темні чари її колись забрали і пам'ять своїм близьким. Правда сама вона думає, що то все казки і вигадки, а залишилась лише заради свого сина. Друга сюжетна лінія прямує у минуле, розповідаючи глядачу про події, які призвели до такого результату. Це #Казка з великої букви. Якість костюмів, продуманність персонажів і нове бачення їх, а головне - ідея любові і добра, котрою просякнута кожна хвилина вражає.
Дивіться із задоволенням усією сім'єю!
6

Коментарі 3

  • 2015-01-11 00:18
    от чомусь не змогла я додивитись цей серіал, навіть не зважаючи на те, що казки, взагалі, я дуже люблю. Щось мене зупиняло, десь на шостій серії першого сезону просто набридло. Мабуть, щось з акторською грою... якось не резонує...  
    але це моя суб'єктивна думка, багато хто дуже любить цей серіал
  • 2015-01-11 01:03
    З усіх героїв мені найбільше подобалися Румпельштільцхен та Капітан Гак. 
    Серіал цікавий та захоплюючий, але, як завжди, лише перші 2-3 сезони. Далі я вже і не дивилася. Все стало трішки занудним та притягнутим за вуха. В принципі так сказати можна про більшість серіалів.
  • 2015-05-08 13:58
    Мені дуже сподобався перший і другий сезон, навіть переглядала пропущені серії через інтенет. Сюжет оригінальний, чіпляючий і в той же час не напружує. Але далі вже в 3, 4 сезонах все вже якось передбачуване, по одному типу. В принципі можна дивитися по телевізору як приємно не навящівий фон, навіть якщо пропустиш серію - все одно сюжет зрозумілий.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.