2015-01-27 13:07
Доброго всім зимового ранку! Прокинувшись цим ранком я зрозуміла, що хочу холодного морозива на сніданок, звичайного білого пломбиру у стаканчику. Дивне бажання, але... і ось, коли вже все було куплено, #морозиво відкрите, я зручно вмостилась, і тут мене відволікли. В цей момент я поставила морозиво на стіл біля комп'ютеру та пішла шукати причину моєі турботи. Саме цікаве буде зараз... повертаючись я бачу таку картину, моя #кішка активно вилизькує МОЄ морозиву. Мене накрило безмежне здивування, як таке може бути?! Але я швиденько за фотоаппарат та фотографувати. Ось так я дізналася, що моя кішка - дивне створіння, полюбляє морозиву. А ваші домашні тварини полюбляють щось специфічне?
7

Коментарі 3

  • 2015-01-27 18:08
    Моя собачка любит ВСЕГО и много. Даже не знаю, чего она не ест. Мороженое для неё - детская забава, а вот морковка, капуста, яблоки, хлеб и т.д. А если не уследишь, то и детские какашки пойдут в ход. :)))
  • 2015-01-27 19:48
    Який милий рижий кіт )) У мене була кішка, то вона жах як любила три речі: зелений лук, чорний свіжий хліб та арбуз. кшо спробувати забрати було у неї цю їжу - то можна було отримати таки дуже глибоки рани від її кігтив та зубів...вона так за м`ясо не воювала, як за цю їжу ))
  • 2015-02-01 17:40
    А моя кішка дуже любить огірки та сиру картоплю. Коли починається весна, і в нашому раціоні з'являються свіжі огірки, вона просто проходу не дає, коли чує запах огірків. А коли чищу картоплю, то вона обов'язково крутиться біля мене, чекаючи шматочок картоплі, при цьому вона її так швидко їсть, що може таким чином з'їсти і дві-три чималі картоплини.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.