2015-01-06 01:40

Як зекономити сімейний бюджет під час свят?

Звичайно під час свят хочеться розслабитись і насолоджуватись життям. Та на жаль в зв'язку зі складною економічною ситуацією не багато родин може собі дозволити таку розкіш, як свята без поглядання на гаманець. І тому ми час від часу питаємо себе як #ЗекономитиСімейнийБюджет під час свят?
Одною з перших статей витрат під час свят ідуть #ВитратиНаЗастілля . І щоб після 15 січня не класти зуби на полицю потрібно дотримуватись деяких правил:
1. Не потрібно готувати страви на декілька днів. Готуйте стільки скільки потрібно для одного застілля. В багатьох випадках надлишки їжі викидаються на смітник або доїдаються з великим ризиком для здоров'я. А в проміжках між святами взагалі краще поїсти супчику - Ваш шлунок сказе за це дякую.
2. Проте деякі страви простіше зробити за раз в великій кількості. Наприклад, для мене це млинці з творогом. Тому я їх роблю напередодні свят і заморожую напівфабрикатом. Таким чином у мене є більше вільного часу під час свят, млинці завжди "сьогоднішні" і на випадок неочікуваних гостей є майже готова страва.
3. Не готуйте велику кількість салатів або змащуйте не всю кількість нарізаних продуктів. А ще краще опанувати декілька рецептів нашвидкуруч.
4. Якщо бачите, що за два дні Ви не з'їсте страву - заморозьте її, якщо це можливо, або поділіться з сусідами. :)
Бажаю всім приємного і бережливого святкування!
9

Коментарі 2

  • 2015-01-10 22:00
    "Поділіться з сусідами" - це Ви здорово придумали! Коли будете йти до сусідів ы друзів із салатиками, дивіться не розмініться з ними. Бо друзі і сусіди вже в дорозі до Вас. Вони несуть свої салатики и холодці, бо не в змозі все це знищитити самостійно.
    • 2015-01-11 11:40
      А ще ми на роботі після свят зносимо всю їжу. Кожен приносить щось своє і виходить гарний обід.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.