Кімнатні рослини

Група, учасників: 31
2015-05-11 20:31

Герань кімнатна

Герань кімнатна мені подобається тим, що вона при вирощуванні невибаглива, завжди піднімає настрій своїми яскравими шапками з квітів, а #цвітіння її триває цілий рік. Вона чудово прикрасить будь-яке #вікно , будь воно в кухні, у спальні або у вітальні. А як красиво виглядає зовні балкон на якому прикріплені ящички з квітучою геранню.
Я найчастіше розмножую #герань живцями. Мені здається, що це найлегший і найпростіший спосіб її розмноження. Просто я роблю зріз невеликої частини #стебла , даю трохи підсохнути зрізу, а потім опускаю #живці в банку з відстояною водою.
65

Коментарі 10

  • 2015-05-11 21:41
    В мене колега на роботі вирощувала ці калачики. Відверто кажучи, вони мені запам'яталися, як дуже вонючі, бо я була вже вагутна, як вони квітли. То був жах. Може для звичайної людини то не страшно. але для мене - просто катування(((
    • 2015-05-11 21:54
      Я й сама пам'ятаю як під час вагітності все відчувається у багато разів гостріше: і запахи, і смак, і стовпотворіння народу в транспорті. Дуже співчуваю Вам. Уявляю яким отруйним здавався Вам запах герані в той момент .... Ви здивуєтеся, але мені цей запах завжди подобався.
  • 2015-05-11 23:55
    Ой, і у нас їх називають калачиками)) У бабусі їх завжди було дуже багато - і червоні, і рожеві, і білі... і вони завжди цвіли) До речі, ця рослина прекрасно очищує повітря в будинку.
    • 2015-05-17 23:06
      У нас теж були червоні, яскраво-червоні, рожеві та білі квіти герані. І ще ось вирішили такого кольору калачики розвести. Я теж вважаю, що вони прекрасно очищають повітря в квартирі й покращують енергетику.
  • 2015-05-12 09:46
    Моя мама дуже полюбляє герань. Цікава квітка, мені подобається запах її квітів та сам вигляд рослини. До того ж вона цвітє цілий рік, а це дуже важливо. Особливо взимку, коли за вікном все в снігу. У вас дуже гарні квіти.
    • 2015-05-17 23:10
      Спасибі, Андрію! Я теж дуже люблю ці квіти. Запах герані мені нагадує рідну домівку. У мами вдома завжди в спальні стоїть герань. Кажуть, що це добре для сімейних відносин.
  • 2015-05-12 10:19
    Це одна із моїх любимих квіток. Ми теж називаємо їх калачиками. До речі, моє дівоче прізвище "Калашнік". Може тому я в захваті від всіх видів цієї квітки. Мені подобається її аромат, різноманіття кольорів. 
    Вона не вибаглива в догляді, легко розмножається. А ще ця квітка асоціюється з моїм дитинством, нагадує мені про бабусю, якої, нажаль, уже давно немає.
  • 2015-05-16 14:28
    Чула про велику користь цієї квітки. В кожному домі вона повинна стояти на підвіконні, забирає всю негативну енергію з приміщення... А ще її використовують в лікувальних цілях, коли болить вухо у дитини чи дорослого необхідно закапувати його її соком і біль мине...
  • 2015-05-17 16:58
    Це найулюбленіші кімнатні квіти моєї мами. Я звичайно не дуже люблю запах цих квітів. А мамі моїй нагадує її дитинство. Квіти герані буває ще білого кольору. Ці квіти дуже витривалі і люблять світло і тепло. Мама їх на літо висаджує на клумбу, там звичайно вони виглядають дуже красиво і немає цього запаху герані. У вас квіточки дуже красиві.)))
  • 2015-06-13 14:23
    Моя свекруха сильно любит калачики , я не можу сказати , що вони не красиві, вони прекрасні , але запах їх листя просто огидний . Постійно лаємося через них вона розводить і їздить в гості через кожні пару місяців , мені доводиться доглядати, поки вистачає терпіння , а потім віддаю знайомим. Через якийсь час історія починається з початку ... А ще я чула, що калачики не рекомендується тримати в спальні, вони погано впливають на серце.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.