Кімнатні рослини

Група, учасників: 31
2015-08-27 23:25

Кактуси.

У Харкові в період святкування Дня міста проводиться #виставкаКвітів , куди я із задоволенням ходжу щорічно. Це в мене вже увійшло в традицію. Ось і цього року 23 серпня в Саду Шевченка, ближче до Оперного театру, а саме на майданчику навколо пам'ятника Архістратигу Михаїлу, який був подарований місту Харкову від міста Києва, знову проходила щорічна виставка квітів. Було багато різних #рослин , які представили нашій увазі садівники, озеленювачі, власники квіткових магазинів, підприємств зеленого господарства.
Мою увагу привернули #кактуси , як це не дивно. Ці #квіти мене завжди насторожували, бо вони мені не особливо симпатичні.
Але цього разу саме кактуси захоплювали мене своїм зовнішнім виглядом.
Маленькі та великі, низькі та високі, #волохаті та оголені - вони просто тягли мене до себе, як магніт.
Із задоволенням поділюся з Вами зробленими на виставці фотографіями кактусів.
Сподіваюся, що вас вони теж не залишать байдужими.
13

Коментарі 4

  • 2015-08-28 21:59
    Скільки ж кактусів!) Я теж не є великим фаном цих рослин, хоча біля комп'ютера стоїть один кактус. Але на фото вони такі гарнюні всі. Особливо, ті що на останьому фото, з квіточками. А ось цей, пухнастий, на четвертому знімку - взагалі не думала, що какктуси можуть бути і такими, цікаво)) А як щодо цін?? Я ж так розумію, це все на продаж було? Скільки пухнастий коштував (хоча б приблизно)?
    • 2015-08-29 23:05
      Я додала ще одне фото де можна побачити скільки коштують маленькі кактуси. Тому, мабуть якщо прикинути по розміру великого пухнастика, то ціна вийде неймовірна.
  • 2015-08-28 23:30
    Краса) шкода тільки, що у мене вони не хочуть рости(
    • 2015-08-29 23:10
      У мене вони добре себе почувають, бо в них з'являються маленьки діточки й цих малят завжди багатенько. Але я їх вже роздала знайомим. Не хочу з ними возитися, та ще й голки виймати з долонь.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.