Кімнатні рослини

Група, учасників: 31
2015-06-12 23:38

Квітучі квіти чи все ж таки не квітучі?

Раніше моя мама дуже полюбляла різноманітні пальми, драцени, дифенбахії, фікуси і т.п. Але з часом її смаки змінились, тому і вподобання щодо кімнатних рослин теж трохи помінялися. Деякі з перерахованих рослин в неї залишились до сих пір. Я очей не можу відірвати від зеленолистих «створінь», котрі мешкають у моєї матусі))) Мені б, гадаю, не вистачило терпіння доглядати за ними впродовж багатьох років. Щодо мене я більше полюбляю #квітучіКвіти . А яким рослинам ви надаєте перевагу?
11

Коментарі 6

  • 2015-06-13 10:43
    А мені навпаки подобаються великі зелені кімнатні рослини. Тому що вони гарні завжди, а не тільки тоді, коли цвітуть. З квітучими потім думаєш, куди б їх сховати, поки вони в періоді спокою.
  • 2015-06-13 21:12
    Кактуси люблю)))
  • 2015-06-13 22:05
    Гарне питання, яке мене частково увігнало в ступор)). Раніше я не те щоб не любила квіти, але була до них байдужа. І ось я все приходила в гості, а там господині-хвастушки з усією любов'ю оспівували своїх домашніх "красунь", а я лише сиділа, мовчки слухаючи. А потім, в одну мить, мене переклинило. Я просто лише на секунду задумалася про те, що є "квітучі квіти"? В голові був "феєрверк" думок і купка висновків. Я зрозуміла одну головну істину: кожна власниця домашньї квітучої рослини плекає і викохує її як свою дитину. Часом рослини бувають вибагливими, але ці господині з божевільними очима все ж знаходять з ними спільну мову. Після зрозумілої мною істини і почалося моє захворювання під назвою "кімнатні рослини". Я на все звертала увагу, перечитала чимало літератури і обзавелася власними "дітками". Спочатку було складно, а ось перші цвітіння кімнатних рослин осяяли душу якимось своєрідним теплом. Найбільше люблю свою колекцію кактусів. Закохана також у гігантські пальми, але з ними якось поки не склалося.
  • 2015-06-14 16:08
    Я люблю квітучі рослини, але, нажаль, вони мене не полюбляють. Не люблять вони у мене квітнути, тому я надаю перевагу рослинам з яскравим забарвленням, з яскравим листям. А також дуже люблю кактуси та різного види сукуленти. Із квітучих рослин у мене тільки фіалки та гіпеаструми. До речі, гіпеаструми – це перші мої рослини, котрі чудово цвіли у мене кожен рік.
  • 2015-06-14 22:24
    Я дуже люблю орхідеї. Вони як метелики, довго цвітуть, і не вимагають особливого догляду. І ще я люблю фіалочки, але вони більш примхливі і за ними більший догляд. Ну і звичайно ж фікуси - красені. Це взагалі кімнатні рослини, які не вимагають особливого догляду.
  • 2015-06-27 16:02
    Особисто я не розумію цих квітів... Так, вони дуже гарні, виглядають наздвичайно естетично і їх існує неймовірна кількість забарвлень, але чомусь я їх просто не розумію. А то моя мама, навпаки, занадто аж їх любить. На одне з її Днів народжень вона мені замовила декілька різних видів, я придбала аж 7, теперь її у неї більше 20-ти і все мало))) Підвіконня ними лише і заставлені, але все одно мало))) А їх взагалі називаю "палками", бо вони ж не завжди з квіточками, частіше як раз стоять собі палки та й все))) Не критикуйте занадто, можливо просто кімнатні рослини - це не зовсім моє

Наступний запис

2015-06-09 16:49

Звітую, полуниця на балконі достигла!

28
30

© 2010 - 2024. Всі права захищено.