Краса та Здоров'я

Група, учасників: 26
2015-07-24 22:41

Догляд за волоссям в домашніх умовах

Сьогодні купила цілий арсенал для того, щоб завжди шевелюра виглядала прекрасно. Два муса і два лаки для волосся. За сучасними цінами - це просто знахідка, скарб! В "Єві", до речі, акція. Один товар береш, другий в половину дешевше. Може комусь знадобиться ця інформація.
Щоб зробити укладку, мені потрібні:
- фен,
- плойка,
- мус,
- лак для волосся.
Після миття голови трохи наношу мус, сушу волосся феном, піднімаючи біля коренів. Потім кінці підкручую плойкою. У мене вона з керамічним покриттям, начебто не псує волосся. Також користуюся засобом для посічених кінчиків.
І фінальний акорд - збризкую лаком для волосся.
Тепер ви можете поділитися своїми секретами.
15

Коментарі 6

  • 2015-07-26 11:14
    Ничего себе как вы любите над волосами поиздеваться )) Это так каждый день? Я, к примеру, мою голову раз в три дня и стараюсь вообще не использовать фен. Подбираю время, чтобы волос сам высох после расчесывания. Могу использовать "холодные" бигуди, чтобы волос лёг так, как мне бы хотелось. Сильная фиксация лака у меня используется только для каких-то мероприятий. Могу взбрызгнуть только корни. А вот сестра моя каждое утро моет голову, и использует всё то, что и вы. Как по мне, то это слишком плохо для волос.
  • 2015-07-26 12:30
    Значить Вам пощастило більше, ніж мені. Не доводиться мучитися над укладанням. А от мені доводиться раз на два дні точно укладатися. Волос дуже тонкий, треба надавати об'єм. Тільки на відпочинку можу собі дозволити розслабитися і забути про фен.
    • 2015-07-28 15:24
      Ха! У меня тоже тонкий волос и не густая шевелюра. Я его мокрым так зачесываю наверх, чтобы он потом высох и, опустившись, был на корнях приподнят.
  • 2015-07-26 14:12
    Не дуже люблю ці лаки, муси, особливо літом. Волосся дуже пересушене від сонця, а ще й додатково висушувати. В нас відкрили гарний магазин з засобами догляду за волоссям, тому намагаюсь купляти все там. Дуже подобається засіб для легкого розчісування та масло. Це те, чи користуюсь після миття голови. Феном користуюсь, коли терміново треба висушити волосся. А так - ні.
  • 2015-07-29 14:07
    Тут все гарно написано, але я вже давно використовую лак як «швидку допомогу». А муси – це для професійних перукарів. Є багато натуральних засобів, які роблять волосся слухняним і корисним для здоров’я. Ось нещодавно знайшла рецепт: пів чашки чорного чаю замінює повністю мус і волосся має справжній колір. Після нанесення завареного чаю, можна робити чудові укладки. Чай збагачує волосся та надає йому сили.
    • 2015-07-30 14:19
      Цікаво, для блондинок цей рецепт доречний? А то як то помила голову завареною ромашкою, потім була руда трохи. Теж вичитала, що добре зміцнює волосся. Кажуть, що ще цибулиння допомагає, шелуха

Наступний запис

2015-07-14 23:56

Відбілювання зубів

35
40

© 2010 - 2024. Всі права захищено.