Краса та Здоров'я

Група, учасників: 26
2015-08-18 23:18

Шампунь та маска для волосся Kallos Latte

Фірма #KallosCosmetics з кожним днем отримує все більше постійних клієнтів. Сподіваюсь, я теж буду серед їх числа. Користуюся шампунем та маскою #KallosLatte близько місяця, поки що цілком задоволена якістю цієї продукції, а ще й ціною. #Шампунь та #маскаДляВолосся мають приємний ванільний запах, вони досить густої консистенції, чудово змиваються. Мої пересушені кінчики стали більш зволоженими, а волосся в цілому стало виглядати здоровішим та набуло блиску (може, це самонавіювання, але так здалося). Так що рекомендую спробувати #Kallos . Ви вже коли-небудь мали справу з цією продукцією?
21

Коментарі 9

  • 2015-08-21 12:08
    Найкращий засіб, яким я досі користувалась була серія косметики для волосся Brazil Blowout. Але нажаль її в Україні не так легко знайти, та й по ціні вона не з дешевих, але це щось!!! Волосся після їх шампуня та кондиціонара немов оксамитове: таке м'яке, таке насичене - навіть не знаю, як і передати словами!!! Взагалі, це професійна американська косметика, яку використовують для випрямлення волосся, але без хімії. Якщо хтось знає, як його можна знайти в нашій країні - будь ласка, пишіть!!! Та по можливості - самі спробуйте!
    • 2015-08-22 23:26
      Не знаю... Навіть не чула про цю серію косметики для волосся. А як Ви познайомились з Brazil Blowout? Купували в України? Чи все ж таки шампунь та кондиціонер напряму з-за кордону до Вас потрапили? Підкажіть, скільки хоч приблизно вони коштують?
      • 2015-08-23 17:14
        Мені порадила його моя дуже добра подруга - вона займається професійно доглядом за волоссям. Потім дала спробувати - і я була в захваті! Тоді я почала питати про нього в різних магазинах і виявилось, що в Україні знайти цю лінію косметики досить важко... Тому я звернулась до тієї самої подруги - вона вже через свої канали мені замовила шампунь та кондиціонер - я заплатила щось близько 1000 грн. Так, гроші не малі, але бачите, не шкодую і вважаю, що воно того коштує! А ось зараз проблема: подруга поїхала, а шампунь закінчується - от і намагаюсь його якось знайти самостійно... Напевно, що буду замовляти якось через Інтернет...
        • 2015-08-23 23:30
          Ого, "гроші не малі" - це м"яко сказано))))) За такі гроші можна кожного місяця купувати нові шампуні та бальзами)))) Погоджуюсь, що краще купити щось раз, але толкове, ніж сто непотрібних засобів по догляду за волоссям, які потім роками припадатимуть пилом на полицях...
  • 2015-08-23 02:03
    Каллос дуже сподобався, але коли перший скінчився, довелося купити інший засіб. Ним виявивсч Ейвон, серія Адванс. Він сподобався ще більше! Волосся реально неначе шовк, блискуче та м'яке. Також дуже сподобалися засоби для догляду за волоссям торгової марки Лореаль Ельсеф. Цінова політика така ж сама, та і ефект після використання не гірший. Раджу спробувати.
    • 2015-08-23 15:30
      Дякую. Щось я зовсім забула про Лореаль. Давненько ним не користувалась, добре, що Ви нагадали. Раніше була задоволена результатом після використання цієї продукції. Побачу, чи не відбулися зміни в гіршу сторону після мого перериву з "лореалівською дружбою"))))
  • 2015-08-23 15:46
    А як стосовно складу у Калоса? Чи органічна це косметика? Чи містить шкідливі речовини: парабени, барвники, канцерогенні рецовини, силікони? Я раніше теж сліпао користувалась чим доведеться, але тепер уважніше придивляюсь до складу і шукаю більш натуральний. 
    А ще таке питання: Де ви купували ці засоби для волосся і яка їх ціна?
  • 2015-08-23 22:31
    Вперше дізналася від вас про цю косметику, раніше не звертала увагу на неї в косметичних магазинах. Чи вона продається десь окремо, і вважається професійною? Для жирного волосся підійдуть шампуні і бальзами цього виробника? Є спеціальна лінійка для них? І якщо не секрет, то яка ціна приблизно за баночку шампуня, чи бальзама?
  • 2015-08-25 16:53
    Сьогодні хотіла зайти купити новий шампунь, але забула. Добре, що зустріла вашу рекомендацію. Мені подобаються догляди за волоссям з приємним запахом. Запах ванілі - це дуже цікавий аромат. Ідеальний для шампуню. Щодо дуже дорогих засобів. Вони добрі. Але до гарного звикаєш швидко, а купити ці засоби раз в місяць... Або, навіть, якщо в два. Ні, шкода.

Наступний запис

2015-08-14 23:57

Догляд за волоссям від Giardini di bellezza

36
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.