2015-01-17 21:44
Вчора ходила на #кіно "Хакер" - одну із найбільш очікуваних прем'єр цього року. Головний герой - неперевершений хакер, геній світу IT-технологій - чимось нагадав мені Антоніо Бандероса у молодості. Такий же привабливий, гарний)) Від самого фільму очікувала дещо більшого. Звичайний #бойовик в стилі американців. До кінція фільму з "хороших" вижили лише один хакер та його дівчина. І він, як справжній #герой , вбиває усіх "поганих" хлопців з автоматами в руках лише за допомогою викрутки та пістолету.)) Та сам #сюжет кіно вражає, якщо подумати. Якийсь один єдиний комп'ютерний вірус може зашкодити всьому світові, зруйнувати цілу систему, підірвати економіку найпотужніших країн за лічені години. Фільм дещо хладнокровний, жорстокий. Тому не раджу його дивитись, якщо у вас слабкі нерви)
6

Коментарі 2

  • 2015-01-18 13:45
    Питав у друзів - кажуть теж саме, що і ви. Звичайний американський бойовичок, який одразу ж забувається після перегляду. Але я все одно сходжу, бо просто обожнюю бойовики) Також радує присутність Кріса Хемсворта у цьому фільмі. Дуже хороший актор, який запам'ятався мені ще з фільму "Гонка".
  • 2015-01-27 16:13
    Як кажуть, краще один раз переконатись на власні очі!) І до того ж, якщо обожнюєте бойовики, тоді вам фільм повинен сподобатись) Це я, як дівчина, віддаю перевагу більш романтичним, душевним фільмам) До речі, дякую, що написали ім'я актора. Чомусь раніше не бачила фільмів з його участю. Чи може просто не знала, що то він) Підкажіть, в яких ще стрічках він знамався?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.