Квіти

Група, учасників: 16
2015-07-31 23:49

Пеларгонії фото.

Пеларгонію можна вирощувати як в домашніх умовах, так і на вулиці в теплу пору року.
Вона прибула до нас з Південної Африки та чудово прижилася в наших краях.
Ця красива #квітка вважається одною з найбільш витривалих. #Пеларгонія невибаглива, крім того, її легко розмножувати. Найкращий спосіб - живцюванням. Цвіте пеларгонія тривалий час, чим здобула добру славу у озеленювачів. #Рослина має великі квіти різних #кольорів та форм, зібрані в #суцвіття . Можуть зустрічатися як прості, так й #махрові квіти.
Пеларгонія має багато сортових груп, кожну з яких визначають за видом квітки. Крім сортів, що мають гарні квіти, існують ще й сорти, що відрізняються ефектними #листями , які мають оригінальне #забарвлення .
17

Коментарі 1

  • 2015-08-01 11:29
    За стародавніми повір'ями герань (пеларгонія) з рожевими квітками притягує любов, її використовують в любовної магії, а от біла герань підвищує плодючість. Правда, що для цього потрібно робити з цими квітами (нюхати, їсти або просто дивитися на них) там не сказано. Якщо покласти листочки пеларгонії в баночки з варенням, то воно не покриється цвіллю. Олія з пеларгонії широко використовується в ароматерапії. Воно діє на психіку як заспокійливий і покращує настрій. Воно здатне навіть впоратися з депресією. Крім того, вона використовується для лікування опіків, виразок, ран, дерматиті і екземі. А ще воно допомагає при проблемах під час менопаузи і знімає ПМС. Деякі види пеларгонії широко використовують як інсектицидні рослини.

Наступний запис

2015-07-29 23:46

Багаторічні рослини - рудбекії

12
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.