2015-02-04 14:00
Без сумнівів, Ден Браун - майстер своєї справи, автор багатьох бестселлерів, які й досі полонять серця читачів з усього світу. Новий роман автора найпродаванішого роману десятиріччя "Код да Вінчі" носить багатообіцяючу назву #Інферно . Історія базується на "Божественній комедії" #Данте та переносить читача у загадковий світ гріхів, який заворожує своєю непередбачуваністю, потаємністю та примарністю.
Неперевершена #книга , як завжди, наповнена шедеврами світового мистецтва, науковими сенсаціями та зашифрованими посланнями. #ПрофесорЛенгдон знову опиняється у вихорі подій, переплеті історій та людських доль.
Він повинен розгадати таємницю фанатичного безумця Бертрана Цобріста та врятувати світ від неминучої смерті.
Як завжди, в стилі Брауна, професора Ленгдона супроводжує чарівлива дівчина із темним майбутнім та власними планами на розвиток подій.
Інтригуюча історія, яка розвивається на фоні Флоренції, Венеції та Стамбулу, не може залишити читата байдужим.
Кожен знайде в "Інферно" щось таке, що назавжди залишиться у його серці.
На мою думку, цей роман можна назвати найкращим про професора Ленгдона на даний момент, адже Ден Браун не тільки створив ідеальний ( як на мене) історичний триллер із привабливими персонажами, непередбачуваними поворотами, а й натякнув людству на катастрофу, що наближається.
Рекомендую усім! :)
3

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.