2015-02-03 13:37

Рецензія на мультфільм "Спіріт"

Цей мультфільм створений дарувати натхнення. Історія про вільного коня, що символізує дику та довершену силу прерій. Непередбачувані обставини змусили Спіріта покинути свій табун. Сум та дикий норов проявилися в ньому. Яскраві емоції можна з легкістю прочитати по міміці коня. Безмовні коні вміють передати своїми очима, ржанням та мімікою всі свої переживання.
Гарно вписується в сюжет історичний момент протистояння індіанців та колонізаторів. Сміливість та мужність племен у боротьбі за захватницькими силами вражає. Є в сюжеті і зовсім несподівані моменти, коли із замиранням подиху намагаєшся роздивитися у друзях ворогів, і навпаки. Спіриту доведеться боротися за своїх справжніх друзів, але він пізнає і радість спілкування з людиною. Відданість та вдячність коня людині також вплітається в основну розповідь.
Душевні пісні Брайана Адамса зайвий раз підкреслюють красу почуттів та силу духу мужнього Спіріта.
25

Коментарі 1

  • 2015-02-08 14:42
    Дивилися цей мульт не раз - захоплююча розповідь в поєднанні з гарними саундтреками - це щось! Головне - що ця картина побуджує замислитись і, дійсно, надихає. Пам'ятаю, як після перегляду знайшла всю музику з фільму і зробила собі окремий плейлист. Тепер, прослуховуючи ці пісні, згадую основні моменти картини.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.