Мода і стиль

Група, учасників: 17
2015-07-23 23:48

Оформлення весільної зали

Весілля – це подія, яка повинна запам’ятатися на все життя не лише молодятам, а й усім запрошеним на це свято. Саме тому наречена та наречений бажають, аби все довкола виглядало стильно та бездоганно. Це стосується не лише весільного вбрання, а й декорацій, які оточуватимуть гостей. #ОформленняВесільноїЗали відіграє неабияку роль у створенні романтичної та зворушливої атмосфери самого #весілля . Багато аксесуарів молодята обирають самостійно. А от з вибором стилістики для декорування святкової зали трохи складніше. Тому часто й густо пари звертаються за допомогою до експертів. Зараз модно робити акцент на яскравих кольорах або ж влаштовувати весілля в певному тоні. На ваш розсуд додаю світлини. Які, на вашу думку, ідеї варто було б змінити?
23

Коментарі 5

  • 2015-07-24 09:08
    Ну, во-первых, стилистика - это дисциплина. В том контексте, что вы, Нюшечка, пишите подходит "стиль" или "образ". как по мне, не в обиду никому сказано, просто яркие цвета на свадьбе (особенно их количество), которые не несут в себе никакого смысла, в виде "Свадьба Алисы в стране чудес", "морская свадьба" и т.д. - знак безвкусицы. Но это лишь моё мнение.
  • 2015-07-24 21:19
    Можливо Ви мене осудите, але я вважаю весілля даремною тратою грошей та нервів. Пройшовши це все декілька ращів у ролі дружки, я зрозуміла, що це просто каторга, під час якої молодята чекають закінчення. А ще як не старайся, все-рівно знайдуться гості, яким щось не сподобається і які обовязково зіпсують свято
  • 2015-07-27 14:06
    Добрий день! Боюся образити вас, але на всіх фотографіях оформлення залу просто жахливе. Відразу видно, що цим займалися самі молоді, або вони залучили до цієї справи шарлатанів. Що ще видно на ваших фотографіях, так це жах самих залів. Дуже важливо організовувати свято у презентабельних закладах, тоді можливо навіть дизайнер не стане у потребі. Відразу варто відмовитися від їдалень та інших низькопробних закладів. Якщо бюджет урочистості не дозволяє організувати застілля в хорошому ресторані або кафе, то краще його скромно відсвяткувати вдома.
  • 2015-07-27 14:33
    Якщо задумкою цього весілля була витриманість у певному стилі, то тут вийшло не дуже вдало. От забрати хоча б вазони, на фоні розписаної стіни, за молодими. Усі елементи декору не гармоніюють між собою. Зовсім не читається хоча б якась стилістична ідея. Думаю, у цьому випадку, варто було б звернутись до професіоналів.
  • 2015-08-02 00:29
    На мою думку, букети і вазони, виставлені в залі, виглядають трохи по жлобськи. А от арка з квітів була б досить симпатична, якби її зробили з живих рослин, а не з штучних. Фігури з кульок теж не сподобалися - зараз такі вироби продають в переходах і цирках/зоопарках, це було оригінальним багато років тому. 
    Щодо кольорів - варто обмежитися двома-трьома кольорами при оформленні залу. На фотографіях букви червоні, зелені й жовті, стільці й столи - білі з рожевим, стіни різнокольорові.

Наступний запис

2015-07-22 13:36

Матня!!!!!

400
25

© 2010 - 2024. Всі права захищено.