2015-01-15 15:29
Хотілося б поділитися з вами рецептом одного симпатичного салату, який я робила. На новорічному столі не вистачало трохи "сонця" і я придумала свій "Помаранчевий салат". На жаль, фото нема, але нічого складного, тому, думаю, кожен, хто захоче спробувати - без проблем приготує. Отже, нам знадобиться : варена філеха кури ( 400-500 гр) , кукурудза консервована - 1 банку, перець солодкий помаранчевий - 1-2 великих ,1 баночка плавленого сиру ( типу ромол ) та кріп. Все підготували, тепер все просто - беремо перець ріжемо соломкою, далі куру - великими кубиками (1 на 1 мінімум), додаємо кукурудзу, дорізати кріп. Тепер розтопити сир на водяній бані, і , вливши його в салат швидко-швидко перемішайте, поки він не застиг. Може вам сподобається додати в цей салат додаткові інгредієнти - смажену або мариновану цибулю, яйця, гриби, картоплю... Думаю, з печерицями було б саме воно. Але нам подобається саме в такому класичному вигляді. Дуже раджу. Незважаючи на те, що зовсім просто - дуже смачно)
6

Коментарі 2

  • 2015-01-26 19:05
    Дуже цікавий рецепт салату. Головне - він дуже ефектний) Полюбляю такі страви. А можна чимось сирок ромол замінити? І перець помаранчевий теж зараз не дуже дешевий. Може можна на консервований або заморожений? Може у Вас є десь цікаві рецепти? Дуже хочеться новий салатик спробувати)
    • 2015-02-15 18:57
      Дякую) Ну, я раз пробувала сирок замінити сирною намазкой ( типу сіль, зелень і сир) і вийшло не зовсім. Можете спробувати будь-яким іншим плавленим замінити. А ось з перцем важче. Від маринованого, думаю, потече все. І від замороженого той же ефект. А там достатньо щільна консистенція виходить. Хоча спробувати можна)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.