2015-01-11 22:06
Я не заздрю тим людям які в своєму житті спробували насолоду відвідати справжню живу природа поза містом, але не мають постійної можливості бувати там, і ще більше не заздрю тим які ніколи не бували там. Оте відчуття, коли ти прибуваєш до рідної бабусі в село, тебе там відгодовують, а потім ти ідеш сам/з друзями в гості до нескінченних краєвидів, густих лісів та прозорих річок ніколи не можна забути. І яка пора року не заглядувала б до тебе у вікно, ти завжди на всі 100% будеш заряджатись позитивним настроєм після такої прогулянки.
Звичайно, одне діло бувати лише на природі, а інше тримати господарство в селі. В своєму житті мені доводилось спробувати і одного і другого, але якщо робити висновки, то якщо так вийде, кінці своїх днів я хотів би провести саме там, подалі від міської метушні, поближче до єдності з природою.
7

Коментарі 5

  • 2015-01-12 13:19
    А чи хвате сил в старості підтримувати хату й майно в селі? Якщо вам доводилося там працювати, то ви знаєте як ніхто як це важко. Тим паче коли сил вже не те що бракує а зовсім немає. Навідь елементарно паркан підправити у приклонному віці, це майже нереально. Саме тому бабусів, та дідусів родичі забирають до себе в місто, щоб були нормальні умови на життя.
  • 2015-01-13 12:27
    Бажання звісно гарне, та після того як ми поживемо у великих містах, та походимо на виснажливу роботу. То мабуть у нас не вистачить сил на догляд за господарство, хіба що сидіти на кріслі-гойдалці на ґанку і дихати свіжим повітря
  • 2015-01-15 22:29
    Саме тому там я написав дві ключові фрази : "подалі від міської метушні" та "поближче до єдності з природою". Звісно, в тому віці, якщо я справді доживу, буде важко тримати господарство, тому, достатньо було би мати завжди можливість побути тет-а-тет із природою.
  • 2015-01-15 23:05
    Я виросла в селі, у нас завжди була дома худоба, за якою потрібно доглядати. Зараз я проживаю у місті, а в село приїжджаю в гості до батьків та відпочити від міської метушні. Якщо вибирати, то на старість би я вибрала "подалі від міської метушні" та "поближче до єдності з природою", але і не далеко від дітей.
  • 2015-01-16 09:15
    У мене є знайомий, який виріс у селі, але повертатися туди точно не бажає. Його дитинство було не таким вже й веселим: мати весь час працювала, а йому одному потрібно було доглядати за господарством та худобою. Зараз він працює у місті і повертатися в село ні за що не хоче. Такі справи.

Наступний запис

2015-01-04 14:01

#погода #зима #логіка

10
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.