Психологія

Група, учасників: 45
2015-06-22 22:00

Додайте в життя яскравих фарб! Час відпочивати!

Нещодавно прочитала, що кожен день людині необхідно мінімум 14 позитивних подій на день. Тому складаємо графік радощів на тиждень! Пропоную ділитися своїм досвідом внесення яскравих фарб у сірі будні. Тим більше у багатьох проблеми з фінансами, немає можливості поїхати на море, в гори і т.д. Доводиться задовольнятися малим. Звідси стреси, дратівливість, сімейні сварки, конфлікти на роботі і т.д.
Пропоную варіанти відпочинку в місті:
1. Купання в місцевих водоймах.
2. Відвідування різних вуличних концертів, театру, цирку і т.д.
3. Прогулянки в парку. Добре, якщо там будуть фонтани або водойми. Дуже добре знімають напругу.
4. Шопінг.
5. Пікнік.
6. Ранкова пробіжка, гра в футбол, теніс, бадмінтон.
7. Також агрофітнес ніхто не відміняв. Городництво багатьом допомагає зняти стрес. Як каже одна моя знайома, через землю йде вся негативна енергія.
Чекаю від Вас нових ідей відпочинку, щоб зняти стрес та напругу :-)
8

Коментарі 13

  • 2015-06-22 23:41
    Поход в кино, вылазка с друзьями. А мы вот купили путевку в Затоку на конец августа и я (хоть и не люблю Затоку), но каждый вечер закрывая глаза складываю вещи в чемодан и упаковываю в машину. Меня так этот мысленный процесс радует) А ещё: через 2 недели приедет в гости мамулька и я внутренне радуюсь и мысленно планирую наш досуг. Так что много у меня причин радоваться, не говоря о маленьких радостях жизни.))
    • 2015-06-25 14:32
      А мне в прошлом году в Затоке понравилось. Мы отдыхали на базе, где была ТИШИНА, без баров, дискотек и гулянок -) Только муж сказал - поставь мост и как будто с Днепра не уезжали -)
      • 2015-06-25 14:53
        Мы и собираемся тихо проводить время))
  • 2015-06-23 11:01
    Моя відпусточка, ти де? Знову заблукала(( Я вже про якесь море чи гори навіть не мрію, от хоча б з наметами на пару днів за місто, але й це зараз здається нереальним через роботу. 
    До речі, зараз моду погодитись з вашим пунктом 7, хоча раніше б яро сперечалася)) Це реально заспокоює... і нехай спина трохи болить, але мізки стають чистими)
  • 2015-06-23 15:36
    Прогулянки потрібно поєднувати з кимось, бажано з коханою людиною. Тому що іноді всі найкращі і найкрасивіші місця нисуть справжню скуку коли їх споглядаєш насамоті.
    • 2015-06-25 14:56
      Какое ужасное заблуждение! Если человек по каким-то причинам не имеет пару, так он что не может жизни радоваться? Самодостаточным людям не нужен кто-то для развлечения.
  • 2015-06-25 14:30
    Іра, я згодна повність про водойми. Іноді посидиш біля фонтану, або погуляєш берегом Дніпра і все розчиняється, змивається. Є навіть порада, якщо поганий настрій – вимити руки вдою або постояти під душем. Але по собі скажу – стрес знімає тільки час –(
  • 2015-06-27 18:08
    А я любитель пасивного відпочинку. Коли ходила на роботу, найкраще для мене було встати, коли ще всі сплять, зробити величезну кружку кави з молоком, обкластись подушками і читати, читати, читати... А ще дуже люблю, навіть коли фінанси не дозволяють піти у салон, зробити дома СПА релакс: ванна з ароматною пінкою, живильна маска на личко, музика Стінга і аристократичний келих шампанського, а зараз ще й сезон полуниці!  
    А якщо виходити на прогулянку, то дуже любимо пікніки, погоджуюсь з вами на рахунок такого відпочинку. Мені здається, що медитувати на вогонь можна так само безкінечно як і на воду. А задоволення можна отримати навіть від печеної картоплі.
  • 2015-07-01 13:34
    А я полюбляю активний відпочинок. З останніх літніх захоплень - велосипедні мандрівки передмістям, щоразу різними маршрутами. Мальовничі околиці Чернігова, у якому мешкаю, квітучі луги понад Десною, тихі блакитні озерця, березові й дубові гаї, молоденькі переліски й вікові сосни — природа українського Полісся надзвичайно розкішна! Недільна вело прогулянка серед цих дивовижних пейзажів здатна не лише зняти будь-який стрес, а й дати потужний заряд бадьорості й гарного настрою на цілий робочий тиждень..
  • 2015-07-04 12:32
    Агрофітнес то для мене дуже екзотичний відпочинок. Я полюбляю сімейну відпустку. Ми збираємо речі, рано вранці вирушаємо з Харкова на машині і співаємо пісні, їмо щось смачненьке, розмовляємо, роздивляємося краєвид - так ми їдемо на море. Це завжди найулюбленіша частина подорожі і відпочинку, бо очікування радості іноді приємніше, ніж сама радість.
  • 2015-07-08 10:55
    А для мене попити каву в самотньостi вже свято! У мене два маленьких бешкетника, якi не дають менi засумувати! Найкрашiй вiдпочинок - це тиша. Також, подорожуємо родиною, їздимо до бабусi в село. Менi подобається там. Бабуся займається онуками, а я книжку читаю)
  • 2015-07-08 15:10
    Там ще один пункт потрібно добавити - робіть якісь дурниці! 
    Як на мене це дасть більший ефект ніж решта. Дівчата ви коли небуть виливали воду з келиха в обличчя коханому? Чи спонтанно купували квитки в місто за 3/9 земель?
  • 2015-07-10 13:48
    Так, я за частиною агрофітнес пункт 7. Так і є все погане забирає земля, а гарне дає. Коли дивишся на ці рослини, які ти висадив з зерняток, а потім бачиш плоди твоєї праці, то розумієш, як прекрасно, що є земля і все що пов'язане з цим. Раніше мене це дуже напружувало, але напевно я тепер дивлюся на все іншими очима, і радію всьому що виросло. Недарма ж землю називають: «Матінка".)))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.