Психологія

Група, учасників: 45
2015-06-13 14:30
Дізнайтеся, яка ця людина перед тим, як вирішите, що мріяли про нього все своє життя! Якщо ви не в захваті від нього, якщо він не зміг би стати вашим другом, може, варто ще раз подумати, чи так вже вам необхідно їхати з ним на курорт в ці вихідні? Зрозуміло, ви не займаєтеся пошуками одного - ви шукаєте партнера, чоловіка, відносини, але якщо ця людина не дотягує до «друга» - у ваших стосунках буде бракувати найважливішого. Якщо ви часто дієте під впливом сильних почуттів, то знайте, що навіть найпалкіші партнери з часом втрачають інтерес один до одного. Коли це відбувається, ви, швидше за все, починаєте пошуки нового партнера. Хочу процитувати Майкла топпа, психолога, що займається проблемами шлюбу і сім'ї: «Як парам вдається вести нормальне сексуальне життя через роки після того, як їх тіла, пристрасті і життєві обставини зміняться? Ключ - у дружніх стосунках. Завдяки їм, у відносинах між двома людьми з'являється турбота, довіра, веселощі »
5

Коментарі 18

  • 2015-06-13 14:44
    Я вот не пойму этого poligrax! Это каким нужно быть примитивным, чтобы содрать с этого сайта http://www.psystatus.ru/article.php?id=394 статью (кусок), прогнать через переводчик и подать как авторский рассказ?!!!! Вот оригинальный текст:  
    Узнайте, каков этот человек перед тем, как решите, что мечтали о нем всю свою жизнь! Если вы не в восторге от него, если он не смог бы стать вашим другом, может, стоит еще раз подумать, так ли уж вам необходимо ехать с ним на курорт в эти выходные? Разумеется, вы не занимаетесь поисками друга - вы ищете партнера, супруга, отношения, но если этот человек не дотягивает до «друга»- в ваших отношениях будет недоставать самого важного. Если вы часто действуете под влиянием сильных чувств, то знайте, что даже самые страстные партнеры со временем охладевают друг к другу. Когда это происходит, вы, скорее всего, начинаете поиски нового партнера. Хочу процитировать Майкла Топпа, психолога, занимающегося проблемами брака и семьи: «Как парам удается вести нормальную сексуальную жизнь спустя годы после того, как их тела, пристрастия и жизненные обстоятельства изменятся? Ключ - в дружеских отношениях. Благодаря им, в отношениях между двумя людьми появляется забота, доверие, веселье». 
    УВАЖАЙТЕ ЛЮДЕЙ! Вы не постоянно копируете сюда чужие статьи! Хватит!
    • 2015-06-13 14:45
      моя ошибка: "не постоянно". ПОСТОЯННО.
      • 2015-06-14 23:07
        Танюш, каждый выкручивается как может. У чела нет вдохновения на новое, поэтому плагиатит -)
        • 2015-06-14 23:08
          Можно админу пожаловаться
    • 2015-06-15 13:19
      Народний контроль в ділі)))
  • 2015-06-13 14:56
    ІМХО, дружба і кохання це різні речі. Друзі схожі на тебе, а кохана людина може бути якою завгодно. Головне, що вона має робити - це виштовхувати тебе з "зони комфорту" і показувати "свій світ". Не даремно кажуть про "інь-янь", протилежності доповнюють одне одного.
  • 2015-06-14 15:12
    Можу сказати, що ніякі тести на світі не зможуть сказати будете ви жити з коханою людиною чи ні, підходить вона вам чи ні. Людина саме повинна вибирати і цей вибір вона повинна зробити сама, щоб потім нікого в цьому не винуватити. І я впевнена, що перед тим як зробити остаточний вибір, потрібно людину хорошо вивчити, щоб потім не було неприємних сюрпризів.
  • 2015-06-14 15:16
    У мене є одна знайома, яку можна насправді назвати гарною подругою. Інтуітивно я розумію, що між чоловіком та жінкою не може бути лише дружніх стосунків, але мені цікаво з нею саме дружити і як особа протилежної статі ніяких бажань вона в мене не викликає. Хоча я їй дуже подобаюсь. Чи може бути така міцна дружба основою для побудови подружніх стосунків? Якщо мислити з точки зору психології?!
    • 2015-06-14 15:21
      Стефан, от Ви й самі відкрили, те, що за лаштунками чоловічої-жіночої дружби - це симпатія когось з друзів. В даному випадку, Ви знаєте, що подобаєтесь дівчині. Однак, Ви розумному ставленні один до одного, Ви можете гарно спілкуватися, не переступаючи законів дружби. Основне, не брешіть один одному і чітко ставте межі.
      • 2015-06-17 12:39
        Згоден з Вами, так воно і є! Але інколи я замислююсь, а може ось ця подруга і є моя доля? Адже так часто буває, що ми шукаємо десь свою долю, а людей які поруч і насправді кохають нас - ігноруємо. Хоча мене постійно зупиняє одна думка, що я її не кохаю, а чи можна одружуватися із дівічиною, яку не кохаєш? Хоча кохання це така відносна річ, що воно й не завжди відіграє ключову роль в подружньому житті. Взагалі вже заплутався!
        • 2015-06-24 16:26
          Тобто, Ви замислювалися про шлюб зі своєю подругою? Цікаво. Пропоную Вам вельми цікавий тест. Виділять час, візьміть аркуш, ручку, зручненько сядьте. Розділіть листок на дві половинки. З однієї сторони напишіть риси, котрі мають бути у дівчини вашої мрії, а з іншої -- ті позитивні риси, які є у Вашої подруги. Тепер порівняйте. Будьте чесними з собою!
          • 2015-06-27 16:16
            Дякую! Я вже не раз замислювався і порівнював її людські якості зі своїми поглядами на те, якою повинна бути моя дружина. Річ у тому, що вона повністю підходить по цим критеріям. Вона має гарну освіту, вихована, знає англійську, з нею завжди весело, ми обговорюємо останні футбольні матчі та спортивні події, по розважальним закладам не ходить, полюбляє проводити вечори вдома у затишній атмосфері, пише вірші. По людським якостям - це скарб, а не жінка, але я не відчуваю до неї пристрасті, кохання, чи ще якихось почуттів окрім дружніх. Одна жіночка мені колись сказала, що любов проходить дуже швидко і залишаєтья лише повага один до одного. Ось я і думаю, може плюнути на цю всю романтику, кохання та інші сюжетні речі та одружитися з нею. Вибачте мені за таку відвертість. Просто не можу по іншому, або вже розмовляти, або мовчати.
            • 2015-06-30 15:40
              Я Вас прекрасно розумію і мені б хотілося Вам чимось допомогти. Скажу так, Ви чекаєте, що від почуттів до жінки має зриватися дах, серце щемить -- це називається пристрасть, котра скоро проходить, а чи залишає вона кохання? Не завжди, бо інколи його просто й не було. Подумайте, чи любите Ви свою подругу як людину? Ви, мабуть, чудово її знаєте, багато проводите часу разом...Чи хотіли б просто сімейного щастя без особливих драм, якщо так, то можливо варто спробувати? Пам'ятайте, у кожного свій сюжет, тому не порівнюйте з кимось. Найкраще кохання завжди починається з дружби.
  • 2015-06-14 23:06
    Я вважаю, що кожен отримує такого партнера, якого заслуговує. Щоб вийти заміж за принца, дівчина має бути принцесою. Якщо чоловік козел, то значить і дружина не “лебідь біла”. Мрії це добре, але сподіватись, що тітка категорії “баба базарна, класична” зможе притягти в своє життя щось більше за “Ахмета, що робить гарну шаурму” не варто.
    • 2015-06-15 13:21
      ))) вот вы прикольно сказали! ) Правда!
    • 2015-06-18 12:44
      А я не згодна. Протилежності притягуються частіше.
  • 2015-06-18 12:43
    Дуже часто зараз зустрічаю рекомендації психологів - треба одружуватись с друзями. Але ж, дружні відносини не можуть бути палкими? Кожен день одне й те саме. Спокійне життя, спокійний секс, ні сварок, ні емоцій. Не кожному це підійде. Наприклад, мої батьки - однокласники. Все життя разом, їх відносини більше товариські зараз. Хотіла б я так? Навряд чи.
  • 2015-06-18 15:19
    Протилежності притягуються в тому плані, що дружина – спокійна, домашня, а чоловік – активний, діяч. Або якщо авторитарна сильна жінка, то чоловік буде піддатливий ї йтиме на поступки. Своїм моментом я мала на увазі те, що «Яке йшло, таке і здибало». Тобто характери можуть бути різні, а ось загальний «поведінковий» рівень однаковий. Тут або один з партнерів підтягнеться до іншого і буде хепі енд, або один буде незадоволений іншим, що призведе або до розлучення, або до нещасливого суспільного життя.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.