2015-01-03 21:04

Серіал "стріла".

Я полюбляю #серіали , проглянув їх дуже багато. Чекав цей серіал довго, так як він анонсований був як #спінофф серіалу "Таємниці Смолвіля". Цей серіал сподобався своєю графікою, захоплюючим сюжетом, великою кількістю різних персонажів коміксів, суперзлодеев. Перейдемо до "Cтріли". З перших серій-захоплюючий #сюжет . Виживання, боротьба за любов, бійки, інтриги-все, що притаманне таким серіалам. Персонажі-Олівер Куїн - #міліардер , такий собі мажор, який робить що хоче, і в результаті потрапляє у всякі колотнечі, з яких виходить живий і неушкоджений (часто). На його тлі блякнуть такі персонажі як Рой Харпер, Тея Куїнн, Томмі Мерлін, Лорел Ленс. Окремо хочу сказати про деяких, із за яких мені дуже був цікавий серіал. Ці персонажі- жінки #войовниці . Однією з них є Охотниця-супервумен, яка дуже добре б'ється, і втирає носа навіть Стрілі. Сара Ленс-Чорна Канарійка- симпатична молода дівчина, з Ліги Вбивць, кохана Олівера. Шадо-прекрасний стрілець, яка навчила Олі всім премудростям стрільби, глава китайської мафії. Всі ці персонажі роблять #серіал насиченим, і видовищним. окремо можна сказати про мінуси. По перше-це головний мінус-Лорел Ленс. Дуже дратує своєю "заумністю", своїм ниттям, своїм пафосом. Не люблю таких людей. Персонаж Темний Стрілець-ніби і хороший, але й поганий, і типу такий сильний, і теж Робін Гуд, та ще й батько Теи Куїн! Був радий, коли його знищили, але він повернувся, і серіал перестав був цікавий для мене. Ще один мінус-це #флешбеки , з за яких губишся в реальності серіалу, втрачаєш основну думку. Для любителів Тайн Смолвіля, Месників, Залізної Людини зійде. Графіка звичайно вимагає кращого, але цей серіал в принципі можна зіставити зі #світовими шедеврами. Всім приємного перегляду!
14

Коментарі 2

  • 2015-03-09 16:40
    Як на мене серіал нудний і тягучій. Головний герой зіграний припаршиво. В коміксах він був веселий і оригінальний. А тут якийсь безглуздий пафос і драматизм.  
    Тай й весь серіал хоче бути схожий на бетмана по атмосфері. Але це не дуже добре виходить. Шкода часу потраченого на дві серії.
  • 2015-03-30 20:44
    А мені серіал подобається, дивлюсь 3 сезон який незабаром добігає кінця. Інколи і буває що занадто фантастично все,але серіал по коміксам і не може бути інакшим. Тут багато героїв у яких різні характери,цілі та взаємовідносини. А в 3 сезоні ще й зробили зв’язок з іншим героєм DC світу з Флешем, і це внесло ще більше цікавості та очікування,бо тепер треба дивитись серіал Стріла та Флеш одночасно. Ці серіали високого рівня та мають великі рейтинги, інакше не було б 3 сезонів Стріла та вже анансованого 4 сезону, і тим паче не розширювали всесвіт героїв DC окремим серіалом про Флеша.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.