2015-02-28 16:59

Вивчення англійської на BBC

Хотілося б сьогодні поговорити вже не про футбол, а про вивчення англійської. Цим я займаюся майже щодня. І зараз поділюся з вами своїм досвідом.
Отож розпочнемо. Раніше я згадував про курс «Lower intermediate» на BBC Learning English. Цей курс для тих у кого рівень мови нижчий або близький до середнього. Але, крім цього там ще є багато іншого. Кожного вівторка виходить подкаст «The English we speak», де члени команди Learning English Гарі і Фейфей розмовляють між собою на життєві теми, при цьому вживають ідіоми. Кожного тижня інша ідіома. Також є програма «6 minute English», де Роб і Ніл говорять на різні теми. Для прикладу, цього тижня вони розкривали проблему вакцинації від смертельних хвороб для бідніших країн. Також щотижня тут з’являються нові слова, які необхідно вивчити. До речі, якщо ви на слух сприймаєте мову дуже погано (я дуже погано сприймаю), то там є можливість подивитися роздруківку розмови.
Зверніть увагу, вище згадані мною курси, крім «Lower intermediate» призначені для середнього і вищого рівня володіння мовою.
Бажаю вам успіхів у навчанні!
10

Коментарі 2

  • 2015-03-01 16:55
    Я в школі дуже любила англійську мову, в інституті любити не переставала, але більшість часу витралась на технічні профільні предмети, тож трохи закинула вивчення мови. Ххоч формально я і закінчила курси перекладачів, але, чесно кажучи, з'являлась там рідко. От зараз натрапила на Ваш запис, і думаю, що може й собі відновити навчання...
  • 2015-03-02 16:53
    Знання іноземних мов цінується в бізнес-середовищі. Вільне володіння англійською, як міжнародною мовою ділових відносин, вважають значною перевагою в разі пошуку роботи або претендуючи на хорошу посаду. Знання англійської необхідні в інших сферах діяльності, наприклад у випадку туризму або ж для побутових потреб. Ось чому люди займаються на курсах, щоб вивчити мову або покращити її рівень.

Наступний запис

2015-02-27 16:39

Дніпро і Динамо в 1/8 фіналу Ліги Європи

4
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.