2015-02-13 14:03

Смерть Кузьми випадковість чи ні?

Як ми знаємо 2 лютого не стало Андрія Кузьменка. Сьогодні випадково наткнувся на відео в youtube, сcилка на яке була на стіні подруги моєї у Facebook. Відео має назву «Смерть Кузьми не випадковість – свідок». У ньому свідок аварії, який їхав в заді розказує, що Кузьму їхати по середині дороги заставила шкода, яка обганяла його з правого боку. А ще дуже дивно, що на повороті, де сталася трагедія славнозвісний молоковоз стояв на місці і лише почав рушати, коли тойота Андрія наближалася. Міліція взяла контактні дані в цього свідка, але так і його не опитала. Так що про випадковість катастрофи варто подумати. Хтозна як там в дійсності було, але на жаль, Кузьми нам це не верне. В наших серцях він залишиться на вічно! Нехай земля буде йому пухом!
Для тих кому це інтересно даю ссилку на відео https://www.youtube.com/watch?v=8skcXA1RsFw&featur... але відразу попереджаю, що відео на для слабкодухих, тому що в ньому зображено тіло Кузьми в його машині!!!
5

Коментарі 3

  • 2015-02-13 20:16
    Не Шкода, а Хонда, на скільки я пам'ятаю. Правда, я не відео дивилася, а просто читала, про цього свідка. Також читала про спростування його показів - ніби він не про ту Лозоватку говорив (вияснилось по відстанях до міст, про які він згадував) і на цьому спалився. Але правду ми взнаємо навряд.  
     
    А знаєте, що мене дуже дивує? Що і родичі, і друзі в один голос кричать, що це 100% було не вбивство. В таких ситуаціях людям властиво сумніватися... і тим більше легше когось звинувачувати, чим признати, що це збіг обставин. А тут навпаки всі одноголосно стверджують, що це просто випадковість. От це дивно.
  • 2015-02-15 06:00
    Так з ним була ж пасажирка, яка ніби вижила. Про неї нічого не відомо?
    • 2015-02-17 13:15
      Нічого про неї не чув. Лише те, що вона в лікарні

Наступний запис

2015-02-12 13:51

Останні матчі Англійської Прем’єр-Ліги

3
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.