2015-04-22 13:26

Догляд за кімнатними квітами у вашу відсутність.

Наявність культурної рослинності взагалі, а кімнатних квітів, тим паче, зобов'язує систематично доглядати за ними. І найважливіший момент у догляді за квітами – вчасний #полив . Коли ви запланували #подорож або невеличку поїздку, з методом самостійного поливу, вам не потрібно буде залишати ключі сусідам або родичам/знайомим, які повинні постійно навідуватись до вашої оселі заради поливу квітів. Цей метод мені знайомий вже більше 10 років (не пам’ятаю звідки я його знаю) і всі ці роки я вдало ним користуюся. З цим методом #ДоглядЗаКімнатнимиКвітами стає простим і ви можете спокійно залишати свою #рослинність і #квіти на час вашої відсутності до трьох тижнів.
Отже, вам потрібен #тазок або #відро наповнений повністю водою. Поставити тазок/відерце на табурет або менший стілець (краще) і на підлогу по колу виставити квіти. Також вам знадобляться #шнурки або білизняна #мотузка . Робите вузол так, щоб кінці добре діставали до горщиків з квітами (краще, якщо мотузка/шнурки ще декілька сантиметрів тягнуться по землі у горщику). Усю мотузку/шнурки добре вимочити у воді і вузол помістити на дно місткості (можна чимось придавити). #Вода, за таким методом, буде постійно змочувати землю у горщику, тому вам знадобиться #церата.
Вдалої вам подорожі.
23

Коментарі 6

  • 2015-04-22 23:25
    Дуже корисна порада. Виявляться, що все дуже просто)) Мені аж захотілося проексперементувати, щоб перевірити цей спосіб зі своїми рослинами. От тепер думаю, скількох людей можна було б не напрягати, аби знала його раніше.  
     
    А шнурки у Вас вже спеціальні - поливальні?))
  • 2015-04-22 23:43
    )))) взула и забула... Собираю от старой обуви...
  • 2015-04-28 08:50
    Який гарний спосіб поливу квітів. Тепер я знаю, як не «напрягать» чоловіка поливом квітів, коли я відсутня дома. А то повертаєшся через деякий час, а якась із квіточок засохла, або на межі того. А на яку висоту від квітки треба ставити ємність з водою?
    • 2015-04-28 09:39
      не на много выше. хотя и табурет подойдет.
  • 2015-04-29 21:13
    Дуже гарна ідея, мені сподобалось. Тепер не буде ніяких проблем з квітами, і вони завжди будуть вчасно политі і продовжать радувати очей всіх мешканців нашого будинку. Можно не перейматись тим, що хтось забув полити.
  • 2015-05-19 16:05
    Дуже хороша порада. Мені часто приходиться їхати кудись на довший час. Завжди старалася класти вазони в ванну або в миски з водою, але так набагато простіше :) Дякую.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.