2015-03-14 21:23
Дієвий #Антибіотик для дітей - це, коли #Хвороба розчиняється на очах і не повертається.
Антибіотик #АзітроСандоз (суспензія) має широкий спектр дії з діючою речовиною #Азитроміцин (azithromycin). Цей антибіотик назначають дітям при бактеріальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів (бронхіти, пневмонія), ЛОР-органів (отити, стрептококові тонзиліти і фарингіти), шкіри та м’яких тканин. Азітро сандоз/100 – це порошок, який потрібно розвести водою. Прийом цього антибіотика залежить від маси тіла дитини. Якщо дитина важить до 14 кг, суспензії антибіотика у 100 мг вистачить на повний термін прийому (1 раз на день/5 днів). Якщо дитина важить більше 14 кг, знадобиться Азітро сандоз/200. Вартість цього антибіотика: 100 мг – 117 грн, 200 мг – 152 грн. Країна виробника – Індія.
Цим антибіотиком ми лікували гнійну ангіну, гайморит та бактеріальний бронхіт. Дія антибіотика вже помітна через 2 години після його прийому. Але важливо його приймати за годину до їжі або через дві години після прийому їжі (їжа пригнічує дію ліків).
Цей антибіотик відноситься до групи азалідів/макролітів, яка вважається менш токсичною і найбезпечнішою групою антимікробних препаратів і легко переноситься пацієнтами. Цей антибіотик вироблений на основі еритроміцину, який прийшов на зміну токсичного пеніциліну. До речі, вважається, що антибіотики на основі пеніциліну не діють на 30% людей.
28

Коментарі 4

  • 2015-03-15 11:27
    Ми лікували цим антибіотиком бактеріальну інфекцію. Призначав лікар, аргументувавши тим, що цей препарат пришвидшить видужання. Давали три дні. Результат був помітним вже після першого прийому. Побічних реакцій ніяких. Я залишилась задоволена. А ще, препаратом з такою ж діючою речовиною лікувався наш дідусь, від грипу. Результат також був помітним відразу. Тому, цю діючу речовину вважаю безпечною і діючою для нашої сім’ї.
    • 2015-03-15 11:41
      А почему вы три дня давали только? нужно же весь курс пройти.
  • 2015-03-15 21:55
    Ліки хороші, теж про них багато чула, але не радила б приймати без попереднього призначення лікаря.
    • 2015-03-15 23:22
      Оооо, конечно. Но когда врач будет назначать антибиотики пенициллиновые, то хотя бы читатели будут знать, что есть более щадящие и спросить о них у врача. Врачи то тоже зачастую бестолковые есть. И не факт, что выписывая что-то на свое усмотрение, врач не наживается на вас, плюя на здоровье. Всю информацию нужно проверять, а не безропотно выполняя всё, что скажут. А ещё: нужно задавать вопросы.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.