2015-01-26 15:24
#ПаризькіФонтани . #Фонтани , які привернуть увагу.
Кажуть, що на поточну воду можна дивитися годинами. Вигляд і звук води, що струмує, зачаровує та притягує своїм магнетизмом. Особливо, коли ця вода переливається і дзюрчить у чарівних фонтанах.
Найстаріший фонтан в Парижі – #ФонтанНевинних , який датується ХVI ст. На мій погляд, найбагатше виглядає #ФонтанМєдічі , що розташований у Люксембурзькому саду. І звичайно ж неможна не відзначити #ФонтаниНаПлощіЗгоди – імітація фонтанів Святого Петра у Римі.
Я назвала лише три визначні (своєю історією) фонтани. Але фонтанів у Парижі дуже багато і на відміну від українських, паризькі фонтани реставрують, чистять і доглядають, тому вони постійно працюють.
8

Коментарі 2

  • 2015-01-28 13:04
    Коли я була в Парижі, то бачила тільки фонтани на площі згоди(Пля де ля Конкор). Проте вони тоді не працювали. Було досить тепло, рання весна. Напевно їх також як і у нас запускають тільки у вихідні дні та на свята )) Адже обслуговування таких величезних фонтанів - дороге задоволення.
    • 2015-01-28 13:59
      Я думаю, что они не работают или если на ремонте/чистке/реставрации, или из-за погодных условий. Я была в Париже не в выходные и не на праздники, все фонтаны работали.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.