2015-05-02 10:24

Педикюр в домашніх умовах. Пора готувати ніжки на літо.

Вже скоро почнеться час для відкритого взуття, а це означає, що пора нам – дівчатам потурбуватися про вигляд своїх ніжок. Може хтось це робить цілий рік, а я взимку роблю лише косметичний догляд (без фарбування).
Взагалі я люблю два види педикюру: французький (у робочий час) і різнокольоровий (на період відпусток). До спеціаліста у салон я звертаюся рідко (1 раз на рік/два). На ретельний #ПедикюрВдомашніхУмовах , коли ніхто не заважає, я витрачаю близько двох годин. Більше години в мене витрачається на те, щоб ніжки гарненько розпарити, почухрати із застосуванням скрабів, змастити кремом, обрізати катікулу та зайву шкіру навколо нігтів, обезжирити. Далі мені допомагає #ФрезерДляПедикюра і звичайна пилка. Взагалі, #ФрезернийПедикюр мені подобається, коли він зроблений за усіма технологіями, а #Фрезер надійний (цупкі нігті слабенький фрезер не потягне).
Менше години я витрачаю на фарбування нігтів (французький педикюр). Я не використовую рожевий лак, тільки закріплювач-блиск і білий лак. Закріплювач-блиск я наношу двічі: перший раз – як основу, другий – як закріплювач. Білий лак наношу у різні способи: малюю самотужки або за допомогою смужок-липучок. По-перше, руку потрібно натренувати, щоб вона не тремтіла, а по-друге, білий лак повинен бути свіженьким (! не густим). Тому я використала в цей раз смужки-липучки. Зверху нанесла закріплювач-блиск і довго дмухала, щоб скоріше все підсохло. #Педикюр готовий. Ось я і готова для носіння відкритих босоніжок.
28

Коментарі 4

  • 2015-05-02 14:17
    Ого! Фрезерний манікюр-це справді круто! Не кожен зможе витримати стільки часу по догляду за ніжками. Поважаю, і думаю, що такого натхнення досить всім нам, щоб підготуватися до літа. Мені особисто дуже подобаться яскраві відтінки лаку, сама експериментую.
    • 2015-05-02 19:04
      ООО, я тоже люблю яркие и разноцветные: один ногтик голубой, другой-оранжевый, третий-зеленый и т.д. пять разных.
  • 2015-05-05 12:49
    Раз-два-три-чотири-п'ять... всі пальці на місці)
    • 2015-05-05 13:15
      упс, шестой отрезала )

© 2010 - 2024. Всі права захищено.