2015-03-28 18:35
Руді #кошенята перетворюються на #кот /ів «з характером».
Хто виховував рудого #котика , той знає, як важко приструнити упертюха і неслуха. В дитинстві батьки нам з сестрою забороняли тримати тварин (виключення – #хомячок ). Але ставши старшокласницею я впевнено принесла додому маленький руденький шматочок шерсті. Мама не змогла заперечити, тому що просто «розтанула» від маленького красунчика. Назвали кошенятко Мавриком. Більшого пестуна, як наш Маврик, я в житі не бачила. Щоб з’їсти шоколадну конфетку, було потрібно сховатися у кімнаті і щільно зачинити двері. Маврик реагував на аромати шоколаду, як інші коти на валер’янку: нападав, кусав, дряпав. Взагалі Маврик попсував багато м’яких меблів, постійно бився з іншими котами у дворі і нікого не слухав. Усі виховні заходи ігнорував. І таким упертюхом він прожив 13 років. І прожив недаремно, бо залишив руденьких нащадків - неслухів.
9

Коментарі 5

  • 2015-03-28 20:14
    Який красунчик. Один з нащадків у вас і зараз живе? Я пам'ятаю, що ви писали, що маєте собачку. В мене кішка жила 12 років — дуже вихована і розумна була. Гуляла на дворі і одного разу не повернулась додому. З того часу батьки сказали, що ніякої кішки їм більше непотрібно — досі не можуть її забути.
    • 2015-03-28 20:43
      Нееет, его наследники были розданы и я даже думаю, что и они уже умерли... это было так давно. Потом были еще два кота, крысы, хомячки. Теперь я только собачку воспитываю. Моя последняя кошка была такая умная и также ушла и не вернулась. она была беременная и я думаю, что она не смогла родить. ((
  • 2015-03-28 22:14
    Яке волохате чудо) Справжнє сонечко)) 
    А коти-хлопчики завжди дуже самостійні та з характером. Я свого намагаюсь виховувати і іноді можу стукнути по попі, так він замість того, щоб злякатися й втекти, розвертається і дає здачу!
    • 2015-03-28 22:21
      во-во, та и у нас было... так он ещё и погонится в след и хапнет за ноги.
  • 2015-03-29 13:30
    Дуже люблю котів. Цей рудий котик просто безподібний. Зразу видно, у нього норовистий характер. Так і хочеться його погладити, але думаю він чужу людину і близько не підпустить до себе. Мати в своїй квартирі таке золотисте сонечко, значить заповняти її веселощами і радістю. До такого вихованця треба призвичитись і полюбити його.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.