2015-01-05 09:11

Це мій власний переклад однієї дуже цікавої статті з французької на українську мову

"Готель майбутнього на воді у Мальдівах
Кімнати формуються з «летючих блюдець», які переміщуються в блакитній воді Індійського океану. Справа стосується проекту Сонячних Островів на воді у Мальдівах, які повинні прийняти перших відвідувачів під час 2016.
Для збереження навколишнього середовищ, комплекс, що розташований у воді і на землі, буде живитись від сонячної енергії за допомогою спеціальних панелей. Він буде автономним і не буде забруднювати навколишнє середовище. З «вікон» відкривається вид на підводний світ, щоб споглядати за життям дикої природи (екзотичних риб, дельфінів, морських черепах). Плавучі Сонячні Апартаменти (3000 $ за ніч) можуть покидати свою базу на електродвигунах і кімнаті управління з кермом.
«Зелені технології»
«Цей проект народився в результаті усвідомлення проблеми глобального потепління, його впливу на навколишнє середовище і на виживання видів, що населяють нашу планету» - повідомив журналу «Le Figaro» Мішель Пюзолан директор «MPD Designs». Все більше і більше людей усвідомлюють, що вирішення існує і велика кількість інвесторів починає цікавитись сонячною енергією. Крім того, уряд повністю підтримує цей вид «зелених» технологій, додав він.
Цей проект також пропонує ресторани, спа- центр і пристань для швартування яхт.
Інший проект також ведеться у Індонезії.
11

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.