2015-02-19 17:29
Коли ми з друзями відпочиваємо на #морі , то кожного року обов`язково хоча би раз купляємо одне і те ж. Це #шаурма , #чебуреки , #піца , #мохіто і одне з мого найулюбленішого - молочні коктейлі. Їх я намагався пити кожного вечора.
Тому одного разу я вирішив робити молочний коктейль вдома. Для цього мені знадобилися: #блендер , #молоко , #банан та #морозиво. За бажанням можна додати #творог, #мед або якийсь #топінг.
Банан порізати кільцями, залити молоком, покласти 2 ложки звичайного пломбіру (або будь-якого іншого морозива) і все перемішати. Все, це один з найпростіших рецептів, тому через 2-3 хвилини можна смакувати смачний коктейль)
8

Коментарі 1

  • 2015-04-30 13:49
    Мені так приємно читати про ваші враження. Молочний коктейль – це теж моя слабкість. Тим паче з цим напоєм у мене пов’язані дитячі спогади. У совдепівський час у нашому місті працювала тільки одна кав’ярня, де готували молочний коктейль. Першого травня ми всією родиною відвідували її, щоб поласувати смачненьким. Памятаю ці великі склянки з сиропом-додавачем, але полуничний мій улюблений. Зараз такий коктейль пропонують на кожному кроці. З будь-яким ароматизатором чи наповнювачем. Тільки в ньому немає вже того смаку. Смаку дитинства...

Наступний запис

2015-02-17 17:33

#гра #університет #друзі

10
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.