2015-01-11 20:48

Небагато про мене.

Коли я була ще в першому класі, до нас приходили люди з модельного агенства. Тоді серед усіх маленьких дітей вибрали мене і ще двох хлопців. Я, чесно кажучи, не розуміла, чому я стою перед усім класом і якийсь дядечко розповідає про модельне агенство, адже я ще дитя, якому хочеться грати. Моїм батьками поступила пропозиція віддати мене в модельну школу, але, розуміючи конкуренцію і ризик у майбутньому, вони цього не зробили.
Все життя, навіть і зараз, я не вважала себе привабливою, хоча б трохи наближеною до модельного ідеалу, та не розуміла, чому тоді, в першому класі, ті люди обрали саме мене, адже я сама звичайна і неприваблива дівчинка. Чим доросліше я ставала, тим більше з'являлося комплексів і невпевненості в собі, а також бажання стати фотомоделю. Зараз я закінчую 11 клас, а ця мрія все ще залишилася. Проте тепер, коли я вже подорослішала, розумію, що не все так просто. Мені належить побороти безліч перешкод, щоб досягти чого-небудь у житті. Доведеться жертвувати своїми силами, нервами, а найголовніше - часом. На даний момент я не полягаю в модельному агенстві, та і пізно вже, напевно. Проте при цьому мене вже запрошують деякі фотографи на зйомки. Від цього процесу я отримую справжнє задоволення, а головне відмінний результат. Це й не дивно, адже я люблю мистецтво фотографії в цілому. Я люблю красиві, цікаві та захоплюючі фотографії. Саме від таких я отримую справжнє естетичне задоволення. Саме такі я хочу мати у своєму портфоліо. Але поки що я тільки вчуся і розвиваюся. Ще б мені хотілося самій виступати в ролі фотографа і робити приголомшливі знімки. По-трохи, маленькими кроками, я наближаюся до своєї дитячої мрії.
Хоча, чесно кажучи, в мені ще залишилася та закомплексована маленька дівчинка, але я борюся з цим. Я удосконалюватиму себе, хоч і говорять, що досконалості немає межі. Я впевнена, що кожна людина може добитися бажаного. Головне діяти, направивши всі позитивні думки на захоплення, яке вам дійсно подобається. Тоді все обов'язково вийде.
Неможна сидіти на місці. Потрібно ставити собі цілі і йти до них, домагатися того, чого ви дійсно хочете. Це ваше життя, ваші мрії. Все в ваших руках. Творіть і будьте щасливі!
8

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.