2015-01-08 11:35
Запашний чорний #чай зі спеціями власного приготування!
Довгі місяці зими іноді здаються жахливо сумними і безрадісними. Синоптики передають, що Україною йдуть величезні морози. Холодні вечори - відмінний час для неспішних бесід з чашкою ароматного чаю. Згодні? Тоді беріть на замітку дивно простий, але дуже смачний #рецепт ексклюзивного зимового чаю.
Заваривши такий чайок, так і хочеться сховатися під теплим пледом і мріяти про теплі, сонячні дні або запросити друзів на посиденьки з пряниками, печивом та іншими смаколиками.
Необхідні інгредієнти:
1 стакан будь-якого чорного чаю, на ваш смак
Невелика жменька просушених апельсинових кірочок
Кориця (4-5 паличок)
Кардамон (5-6 зерняток)
Гвоздика (1-2 столові ложки)
Паперові пакети (можна використовувати крафтовий папір)
двосторонній скотч
Апельсинові скоринки поріжте на невеликі шматочки, розкладіть на блюді або підносі і чекайте, поки вони повільно висохнуть. Якщо ви поспішаєте, можна підсушити порізані апельсинові кірки в духовці на невеликому вогні. Наступний крок - потрібно подрібнити всі #спеції . Ви можете скористатися ступкою з товкачем, це самий простий і ефективний спосіб. Далі - справа за малим. Просто змішайте спеції, чай і підсушені скоринки. Готовий чай можна пересипати в пакет з крафтового паперу, заклеїти двостороннім скотчем, прикрасивши наклейками або бантами з стрічок. Ароматний чай для довгих зимових вечорів готовий! Не забудьте запастися солодощами і запросити в гості друзів.
7

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.