2015-01-03 12:35
Не знаєте куди піти цими #вихідними ? Пропоную завітати до кінотеатру на «Ялинки 1914». Події фільму занурять нас в далеку-далеку історію: глядач опиниться в Російській імперії столітньої давності, в самісінький переддень #Різдва за старим стилем! Але спочатку два героя Урганта і Свєтлакова знову зустрінуться на півдні Росії, в одному з містечок , де зима видалася аномально спекотною. Вона, швидше за все, і стане причиною подорожі у часі, де такий собі денді Борис в особі Івана Урганта вирішить прикупити для своєї нареченої Белли маєток на чорноморському узбережжі. Дівиця дуже багата, а на придане нареченої Боря вже давно поклав свої загребущі очі. Тому за кілька днів до Різдва він захоче познайомити майбутню дружину з новою нерухомістю. Тільки на порозі будинку їх зустріне не покоївка з хлібом-сіллю, і навіть не дільничний, а колишній господар будинку Євген (він же - Сергій Свєтлаков). Невеликий такий бонус до котеджу.
Євген Павлович не збожеволів: він просто розорився, а розповісти сімейству про продаж будинку боїться. Тому йому доведеться опинитися в незручному становищі і між двох вогнів відразу: двадцятьма родичами, котрі збираються тут зустрічати Різдво, і розгніваним Борисом, який явно хоче виселити всіх присутніх.
Ця #комедія зможе вас і розсмішити, і розбуркати, і здивувати, і спантеличити, і допомогти відпочити від турбот - все відразу і одночасно! А нам же тільки таке #кіно і потрібно, щоб у компанії з ним було легко і весело, душевно і приємно, як з найближчими друзями. Приємного вам «ялинкового» #перегляду !
14

Коментарі 1

  • 2015-01-09 20:25
    С превеликим удовольствием просмотрела первые три Елки. Фильмы наполнены различными историями добрыми, светлыми, да и достаточно интересными. Много юмора и много моментов, где слезы льются сами. С удовольствием посмотрю и этот фильм.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.