2015-01-14 21:13
Не знаєте #ЩоПочитати в пориві романтичного настрою, сидячи на підвіконні з кавою і ковдрою? Чим розважити себе в дорозі? Яку цікаву штуку закинути в електронну книгу для читання на навчанні або роботі? Раджу вам ознайомитися або продовжити знайомство з творчістю Герберта Уеллса, серед доробку якого вирізняється #роман «Чудотворець».
Хто не хоче творити #чудеса ? Та всі хочуть, без сумніву! Але хто здатний контролювати «безпечний рівень» чудес?
Джордж Фодерінгей - людина розсудлива, а значить, рішуче відкидає можливість чудес, як речей несерйозних і серйозної людини недостойних. Його красномовство так і пашить аргументами, він ніколи не втрачає можливості зайвий раз відстояти свою точку зору.
Зчепившись у суворій словесної сутичці з непохитним опонентом Тодді Біміш, який і аргументів-то ніяких не мав, окрім впертого дитячого «Я маю рацію, а ти дурень», Джордж не витримав і вирішив довести на власному прикладі, що чудес не буває. Каменем спотикання стала звичайна лампа, яка в нормальних обставинах ну ніяк не може горіти полум'ям вниз, логічно припустив Джордж. Тодді був змушений погодитися. Але в той самий момент, коли Джордж уже був готовий самовдоволено потирати руки ... лампа перекинулася і, як ні в чому не бувало, продовжила горіти полум'ям вниз! Відвідувачі бару були вражені до глибини душі, але їм було далеко до того стану, що випробував Джордж, який виразно зрозумів - саме він причетний до того, що так прагнув заперечувати. Він створив #чудо ! Матеріальне, найсправжнісіньке чудо з усіх можливих чудес. І добре б, якщо це сталося всього раз, з лампою в барі. Джордж продовжив творити дива, одне за одним, все складніше і хитромудрим. Ну і ну! Що тут ще скажеш ... Та ще, як на зло, священик, котрий дізнався його таємницю, рішуче почав підбивати його творити добрі справи без продиху, щоб порадувати і ощасливити весь світ. Мовляв, на те вони і чудеса - чого з ними дріб'язковий?
До чого привели всі ці чудеса ви дізнаєтесь, якщо прочитаєте роман. Обіцяю, що #книга вам сподобається!
3

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.