2015-02-24 20:51

Прохання

Хотів би звернутися до людей з одним проханням, у цей надважкий час утриматись від гнівних проклять на будь-яку адресу. Так Україна потерпає від зовнішньої, та внутрішньої агресії, так з'явилось дуже багато скалічених життів, так утворюється непередбачуване кризове економічне становище. Новини про загибель наших захисників, взагалі сприймати неможливо. Та все одно, важливо робити те, що наразі може людина, аби допомогти своїй країні. Прокляття, якими повняться соціальні мережі, відкривають величезну діру під ногами не тільки того, кому були адресовані, а і під ногами тих, хто їх надсилав. Бережіть себе і Україну.
8

Коментарі 3

  • 2015-02-25 13:29
    Треба любити один одного, бо що ми у світ віддаємо, то до нас і повернеться. Чим ми так згнівили Бога, що Він послав на нас війну? Люди гинуть... Тому і йдуть прокляття. Бо тяжко лишитися рідних. Люди не розуміють, чому саме їх рідні?!
  • 2015-03-26 17:28
    Гнів, прокльони, злість і все негативне - приносить у цей світ тільки зло. А зло це темні сили, вони не дають нам жити. Все в цьому світі держиться на любові і тільки на любові. Це любов до всіх людей, до всього живого і не живого. Давайте будемо добрішими один одному і постараємося почути один одного. Потрібно вміти прощати, а це дуже іноді буває складно ..
  • 2015-03-30 09:51
    Згодна з вашими словами. Тим більше на мою думку у нас немає винуватих сере простих українців, в цій ситуації є тільки постраждалі. Ми не можемо казати впевнено права чи ні людина, коли вона робить ту чи іншу дію, бо ми не знаємо її мотивів і всіх обставин. Мій колега на роботі проклинає людей зі східних областей, постійно називає їх .... (не буду казати як). Особисто мені це неприємно, бо люди стали заручниками обставин. А ми там не були і невідомо як би вчинив кожний з нас, опинившись в такій ситуації.  
    Всім миру і злагоди

Наступний запис

2015-02-20 14:32

Чому людина бреше? Наслідки. 2.

8
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.