2015-01-10 19:55
Напередодні свята Старого Нового Року, мені зхотілось подивитись фільм про це. Фільм 1980 року, але дуже цікавий та подарує Вам багато емоцій! І коротко про сюжет: Напередодні Старого Нового року, дві сім'ї - представники робочого класу Себейкіни та інтелігенції Полуорлова - справляють новосілля. Петро Полуорлов повертається ввечері додому, де все готово для свята, у поганому настрої. Він розчарований у житті і в усьому, чого він добився. Матеріальні блага і облаштована квартира - це не те, заради чого він жив. Дружина і родичі не розуміють, чому він раптом вирішив викинути з квартири на сходову площадку меблі, телевізор і піаніно. Петро Себейкін теж не знаходить спільної мови з рідними. Він трудився все життя, прагнув до благополуччя і достатку в родині, але все це раптом виявляється ні до чого.
Полуорлов і Себейкін, посварившись з рідними і грюкнувши дверима, йдуть з друзями зі своїх квартир. Дві чоловічі компанії об'єднуються в лазні, де їм, після парилки і кухлі пива, належить зрозуміти, як жити далі. Приємного перегляду!
7

Коментарі 1

  • 2015-01-10 23:28
    Наші фільми того часу найкращі! От уже як 8 років ми, разом зі всією родиною, переглядаємо цей шедевр. Справжнє унікальне та геніальне кіно, в основі якого лежить п'эса, тому в ньому дуже цікаві діалоги. А чого варта душевність, зображена в цій картині?! Кожна фраза - не просто так! Але цей фільм треба розуміти, інакше він не зацікавить.

Наступний запис

2015-01-06 22:15

#УлюбленаСтрава #ЩоПриготувати #ЯЦеЛюблю

4
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.