2015-03-04 02:41
#Відпочинок . Харківський лугопарк.
Поділюся сьогодні фотографіями Олексіївського лугопарку, де влітку відпочивають деякі харків'яни і ми теж. Він розташований на території #міста , тому всі, хто живе у районі Олексіївка, та поблизу нього, люблять відпочивати саме тут.
Цей #лугопарк знаходиться біля Олексіївського водосховища на річці Лопань. Дістатися до нього легко: потрібно з центру міста їхати в бік Олексіївки близько 20 хвилин по вул. Клочківській та відразу за церквою, біля будинку 321 повернути ліворуч, спуститися по дорозі вниз. До самого #пляжу потрібно спускатися по дорозі приблизно метрів 400. Орієнтири для гостей міста: готель "Аркада" та розважальний комплекс "Арізона". Як можна побачити на фотографіях #берег досить зелений, багато плакучих #верб під якими можна затишно розташуватися.
На території лугопарка, можна сказати, тут же на пляжі, обладнана спортивна площадка для пляжного футболу. Її теж видно на одному з фото нижче. Крім того, можна в торговому павільйоні купити щось смачненьке та різні напої, взяти #лежаки . На охоронюваній закритій території знаходяться альтанки з мангалами, кілька басейнів відкритих та закритих.
3

Коментарі 5

  • 2015-03-04 11:19
    У нас теж є таке містечко. Яма називається. Туди всі місцеві жителі ходять ніжки помочити і позасмагати. Потрібно буде пошукати в своїх архівах фоографіі, теж поділитися з Вами))) Добре, що є такі місця для відпочинку. Так би мовити, економний відпочинок.
    • 2015-03-04 19:14
      Так, такий відпочинок дуже економний, грошей можна зовсім не витрачати, хіба що на покупку напоїв або газованої води. Якщо комусь захочеться перекусити, то можна купити собі в торговій палатці на пляжі щось смачне.
    • 2015-03-04 19:16
      Пошукайте в своїх архівах фоографіі, буде дуже приємно та цікаво подивитися.
  • 2015-03-05 15:09
    В нашому Кременчуці є центральний пляж великий на Дніпрі, а є декілька маленьких диких біля невеличкої річки Сухий Кагамлик. Ми з дитиною частіше ходимо на дикі – бо там вода тепліша і течії немає. А взагалі – це щастя, коли в межах міста є пляж. Я влітку дуже часто зустрічаю на нашому пляжі людей з Росії – вони до нашого Дніпра у відпустку приїжджають. Ми на моря хочемо вирватися, а багатьом Дніпро за щастя. Хоча з нинішніми цінами цього літа рідна річка для мої сім’ї буде єдиним місцем відпочинку.
    • 2015-03-05 20:18
      У такому випадку Вам легко зрозуміти нас, харків'ян. Мені теж здається, що якщо місто має свої водні ресурси, то це великий плюс для жителів цього міста. Дуже зручно, якщо є пляжі на його території, адже тоді їхати далеко за місто не потрібно, щоб відпочити, змінити обстановку, розслабитися.

Наступний запис

2015-03-03 02:07

#Харків / прогулянка.

13
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.