2015-01-08 18:55
Сьогодні, проводячи час за книжкою, я зрозуміла, що #книги дарують мені насолоду існування. Я звертаюся до них, коли мені сумно чи радістно на душі. Як це прекрасно мати улюбленних письменників з їхніми інтригуючими творами. Зараз, коли на вулиці справжня зима з великими морозами, я радію, тому, що є можливість зробити велику чашку кави, взяти в руки #улюбленетворіння саме в бумажному, і ні в якому разі не елекронному, виданні, закутатися в ковдру і поринути, разом з головними героями, в пригоди. І хоча в наш час, електронні книги витісняють своїх паперових попередників, я обираю саме паперові видання. З паперу краще читати, ще можна насолоджуватися чарівним запахом паперу. Найбільше, я б хотіла дізнатися думки інших людей, стосовно їх улюбленних книжок, письменників і вибраних творів.
6

Коментарі 18

  • 2015-01-08 23:14
    Класс, я даже запах ощутила, посмотрев на фото!))) Я тоже люблю только печатные издания, но никак не электронные книги! Даже в поезде, как бы скучно не было, но не могу читать в электр.виде или слушать аудиокниги. Только бумажные! Недавно дочитала О'Генри, рассказы и повести. Теперь, думаю, Пикуля почитать, есть дома целая серия. А ты что читаешь сейчас?
    • 2015-01-10 12:10
      Ой... я только заметила, что обратилась к незнакомому человеку на "ты"... sorry за фамильярность)
      • 2015-01-10 22:30
        Это не страшно!!! Вот только была прочитана мной книга Остен Джейн "Гордость и гордыня"... Произведение, которое интригует простотой. Сейчас перечитываю роман Александра Дюма «Граф Монте-Кристо». А О'Генри... его новеллы, с тонким юмором и непредвиденными развязками, читались мной в захлеб..  
        " У каждого есть своё представление о счастье — совершенно так же, как у вас или у меня. По-вашему, нет ничего лучше, как носиться по свету на яхте или автомобиле и швыряться дукатами в разные заморские диковинки. 
        А я люблю посидеть в сумерках с трубочкой и поглядеть, как засыпают прерии и всякая нечисть отправляется помаленьку на покой ". Вспомнилось из книги Дары волхвов.
        • 2015-01-10 22:47
          "Гордость и гордыня"- это по этой книге сняли фильм "Гордость и предубеждение" с Кирой Найтли в главной роли? Часто говорят, что книга (любая) намного интереснее экранизации. В этом случае тоже, не знаете?
          • 2015-01-11 00:42
            Здравствуйте! Я читала и книгу и смотрела этот фильм. В данном случае трудно сказать что лучше. Книга - пища для ума, такая себе, необходимость. А фильм - это как-бы дополнение к книге. Можно прочитать для начала книгу, а потом посмотреть фильм для дополнения ощущений. Кстати!! очень рекомендую посмотреть еще фильм "Шелк" (The Silk) красивейшая история любви, которая затрагивает самые глубины души.
            • 2015-01-11 04:09
              Спасибо огромное!!! Обязательно посмотрю!!!
          • 2015-01-11 13:21
            Книга больше раскрывает глубину. Например посмотрев фильм "Облачный атлас", я взялась за прочтение Дэвида Митчелла "Облачный атлас"... В начале было сложно так, как произведение подобно зеркальному лабиринту, однако потом вникнув.. я уже не могла оторваться. Благодаря книге, я нашла ответы на многие вопросы, которые зародились в моей голове после просмотра фильма.
  • 2015-01-09 09:53
    Що правда, то правда, з паперовими книгами нічого не зрівняється) Але, на жаль останнім часом читаю лише з екрана телефону - це і дешевше, і телефон завжди з тобою. А от аудіокниги взагалі не сприймаю - тільки запущу, і зразу починаю думати про щось своє... а хвилин через 10 засинаю)
    • 2015-01-10 22:33
      Так, в наш час купувати книжки стало складніше.. що стосується аудіокниг... я з вами погоджусь.
  • 2015-01-10 23:13
    Мені дуже сподобалась серія Джорджа Мартіна Гра Престолів. Прочитала 10 книжок за тиждень. Згодна, звістно бумажну книгу приятніше читати , ніж електрону, але в наш час купувати книжки дуже накладно(
    • 2015-01-16 15:02
      Я теж читала, класна книга -)
  • 2015-01-11 00:11
    З юності обожнюю "Хатину дядька Тома". Ось і зараз вже втретє її перечитую. З сучасних авторів здивував Василь Шкляр і його "Кров кажана"
  • 2015-01-11 14:40
    Я думаю в унісон з автором. Ні один гаджет не тримається в руках так комфортно, як улюблена книжка. Знаєте, попри велику кількість аудіокниг та немалу ціну на гарні паперові книжки, я все-таки надаю перевагу останнім. Деякі мене не розуміють, навіщо витрачати гроші на книжки, завантажуй та читай! Ні, ідейно мати їх на полиці, провести рукою по палітурці, взяти в руки, полистати, прочитати улюблену цитату на n сторінці...
  • 2015-01-11 16:38
    Приємно здивований, що у наш час є люди, які ще читають і роблять це з задоволенням. Оскільки викладаю літературу, то стикнувся з такою проблемою: діти не хочуть читати, а про любов до читання і мови нема. Тож єднаймося, любителі читання, чи то паперових, чи електронних видань!
  • 2015-01-11 20:39
    я теж за книги виключно в паперовому варіанті. Ніяк не сприймаю ні книги, ні журнали, ні газети в електронному . Хоча діти , як я помітила, краще і легко сприймають саме в електронному. Ніколи не помічали в метро - молодь читає з електронних книг, планшетів, телефрнів, а більш старші - тільки друковані.
  • 2015-01-16 15:02
    Я теж люблю паперові варіанти книг. Чоловік свариться, що дешевше електронну книгу купити, а не витрачати гроші. Я собі книга вже давно не купую, читаю на ноуті або з телефону. А ось дочці купляємо дуже багато. А книги зараз задоволенні не дешеве. Останню книжку я купляла на Різдво «Казки Дядечка Римуса» - 89 грн, прочитали за тиждень.
    • 2015-01-16 16:33
      Казки найкраща література для кожного віку!
  • 2015-02-12 13:52
    Моею улюбленою книгою залишається "Ті, що співають у терені" ("Поющие в терновнике", "Dorn Fegel", "The Thorn birds") Колін Маккалоу, про маленьку руду дівчинку і священника. Ця книга була екранізована, але фільм не повністю передає почуття книги. Прочитала цю книгу залпом, читала і плакала, читала і сміялась. 
     
    А взагалі я не люблю художню літературу, читаю більше прикладну, тобто ту, яка конкретно чомусь вчить. В мене повно книжок про вишивку, малювання, кулінарію, релігію (ази православ'я), рукоділля і дитячі книги, які ми з доцьою читаєм, від "Муха-Цокотуха" й до "Хто що їсть"...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.