2015-02-18 12:06
Немала нагоди переглянути раніше, та краще пізніше чім ніколи. Художній #фільм «Стрінгер» 2014 року випуску — один із кращих фільмів року.
Головний герой - яскраво виражений соціопат із синдромом макіавеллізма, маніпулятор, цинік, ігноруючій любі моральні цінності. Мені імпонує #ДжейкДжилленхол як чоловік, як актор, мене вражає його здатність набувати любу форму і вигляд. #Актор виглядає органічно практично у кожному амплуа. Його персонажі філігранно продумані і різноманітні! Та у цьому образі він просто вражає, і я віднесла його до своїх самих улюблених акторів. Без сумнівів, стрінгер-Джилленхол вражає високим класом гри!
Беземоційність героя жахає, Джек Джилленхол демонструє прорив у акторській кар'єрі, Ця роль, на мою думку, найкраща у актора. #Режисер і #сценарист , як справжні митці, зрозуміли тенденції у психології нинішнього людства. Так, ми всі по-троху стрінгери. Іноді вражаєшся цинічності теперішнього покоління, а що чекає людство надалі?
Чудовий сценарій, з динамікою зростання з початку до кінця. Герой розкривається поступово, але його образ не трансформується, він розкривається по-троху і ми розуміємо — герой був таким від початку.
4

Коментарі 4

  • 2015-02-18 13:20
    Мені здалося, що фільм «Стрінгер» не для відпочинку, швидше привід до роздумів. Так, це нестандартний сюжет, дуже талановита режесерська робота, відмінна гра акторів. Автори фільму без зайвих емоцій і своїх особистих коментарів показують з боку історію перетворення вуличного злодюжки в дуже розумну, талановиту, неординарну людину, яка впевнено йде до вершини успіху по головах своїх конкурентів і партнерів. 
    Головний герой чимось мені нагадав героя з "Вовк з Уолл Стріт" тільки нижче рангом. Хоча, я думаю у нього все попереду. Ще автори фільму надають глядачеві можливість самому робити висновки про моральний бік такого підходу до бізнесу і самим обирати, що їм до душі. Загалом, враження вельми неоднозначні. Але подивитися кінострічку обов'язково варто, щоб зрозуміти суть картини та зробити свої висновки!
    • 2015-02-19 07:40
      Трохм з вами незгодна. Режисер не показує глядачові розвиток особистості головного героя. Вона вже сформована, наперно в дитинстві. Його сутність завжди однакова, Просто він знаходиться в різних обставинах. Це попередження, що може статися коли подібні люди, починають займати вищий прошарок у суслільстві. А що як така людина стане, наприклад, президентом.? Йому ніхто не чинить спротив. Напевно тому, що часточка Стрінгера є в середені кожного з нас. І невідомо чим ми можемо поступитися для досягнення своєї цілі.
  • 2015-02-18 20:08
    Я раніше бачила кілька фільмів з цим актором, ім'я, як завжди не запам'ятала, але його гру, звісно, для себе відзначила. Чудовий актор і типаж його мені імпонує! Фільм, я думаю,також мені прийдеться до смаку, обов'язково подивлюсь!
    • 2015-02-19 07:24
      Так рекомендую подивитися. Судячи з вашої сторінки, він вам буде до смаку. Останнім часом не так багато фільмів вплинули так на мене.

Наступний запис

2015-02-18 09:24

Фото музею на відкритому повітрі.

3
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.