Рукоділля

Група, учасників: 38
2015-06-16 14:29

Браслет з гумок «Вузлики»

Браслетик дуже цікавий, хоча плететься доволі складно. Цей браслет моя донька сплела самотужки, я тільки почала його і вдягла застібку. На відміну від браслетів, що ми плели раніше, він твердий, жорсткий, тримає чітку форму.
Для плетіння цього браслету знадобляться гумки трьох кольорів, рогатка, гачок і застібка.
На обидва стовпчики рогатки надіваємо фіолетову резинку вісімкою, зверху фіолетову резинку на обидва стовпчики. Скидаємо нижню гумку на верхню.
На правий стовпчик одягаємо складену жовту гумку. Тепер на правому стовпчику знизу фіолетова гумка і дві петельки жовтої гумки. Заводимо гачок в обидві жовті петельки, зачіпляємо фіолетову гумку, протягуємо її через жовті, скидаємо з правого стовпчика і зачіпляємо за лівий.
Одягаємо фіолетову гумку
З лівого стовпчика скидаємо на середину нижню фіолетову резинку. З правого – дві петельки жовтої гумки.
На правий стовпчик накидаємо зелену складену гумку. Протягуємо крізь неї нижню резинку і закидаємо її на лівий стовпчик. На два стовпчики одягаємо фіолетову резинку. З правого стовпчика скидаємо на середину дві петельки зеленої гумки, з лівого – нижню фіолетову.
На правий стовпчик по черзі одягаються резинки жовтого і зеленого кольорів, на обидва стовпчика накидається фіолетова гумка.
Таким чином браслет плететься, поки не буде досягнуто потрібної довжини.
Цей браслет можна плести, використовуючи більшу кількість кольорів. В моєму браслеті фіолетова резинка - незмінна центральна, а до жовтої і зеленої можна додати резиночки іншого кольору.
Відео МК по браслету тут
11

Коментарі 4

  • 2015-06-17 10:20
    От Ви підсіли на ці резинки)) 
    А мала браслети носить? Чи їй тільки плести подобається?
    • 2015-06-17 11:28
      Плете і подружкам роздарює -)
  • 2015-06-18 11:38
    Гарно! У мене дочка теж плете, але такого "обладнання" не має. Бере мій гачок для в'язання та виделку. Такий спосіб плетіння ще не зустрічала, незвичний візерунок, треба дочці показати. Дякую за ідею!
  • 2015-06-22 00:10
    Дуже цікавий браслет, ніколи такого не бачила. Ніби зовсім простий матеріал, але браслет виглядає дуже оригінально, його запросто можна носити кожен день. Мені він дуже сподобався. Потрібно буде і собі спробувати щось сплести таке.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.