Рукоділля

Група, учасників: 38
2015-06-18 15:51

Браслет дракончик: покроковий майстер клас

Браслет «Дракончик», або «Луска», або «Луска дракона». Декілька назв для одного вида плетіння. Браслет справді дуже схожий на луску, особливо, якщо його виконати в риб’ячих сіро-зелених кольорах. Але в нас улюблені кольори – це кольори школи монстрів, то ж всі браслети зараз плетемо в рожево-червоно-фіолетово-чорних кольорах.
Для плетіння цього браслету потрібна рогатка, гачок, застібка та резиночки двох кольорів.
Починається він як і майже всі браслети на рогатці. Перша фіолетова резиночка одягається вісімкою, друга і третя на два стовпчики. Нижню резиночку скидаємо на дві верхні. І знову одягаємо фіолетову гумку на два стовпчики, нижню скидаємо на верхню. Тепер одягаємо чорну резинку. Але не зверху, а опускаємо її під дві фіолетові резинки. Далі просовуємо гачок під другу фіолетову резиночку, зачіпляємо чорну, протягуємо її через другу і скидаємо на середину. Одягаємо фіолетову резиночку, як звичайно. Протягуємо гачок під другою резиночкою, зачіпляємо нижню і скидаємо її на верхню.
Таким чином чергуються фіолетова і чорна резиночки. Фіолетова одягається як звичайно, чорна одягається ПІД дві верхні.
Доплітаємо до потрібної довжини, одягаємо гачок.
Ось тут відео МК по плетінню цього браслету.
7

Коментарі 2

  • 2015-06-18 19:47
    Гарний)
  • 2015-06-22 16:20
    Так,дуже гарний!Дуже цікаво , що у нашому місті зараз всі ходять з такими браслетами(неймовірно,та я навіть бачила жіночку продавщицю у магазині з ним). Ось мені дуже цікаво дізнатися звідки взялася ,,мода,,на такі браслети)Мені вже подарували 2 таких:)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.