Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-07-16 08:40

Верден - звичайне містечко Німеччини

#Ессен - столиця однієї з земель, розташованих в самому центрі Німеччини, завжди цікавий і своєрідний. Навколо нього знаходиться багато малих #міст -супутників, фотографії одного з яких - Вердена я зробила під час нашої недавньої поїздки.
Німецький #Верден не слід плутати з французьким Верденом, де в #1916 р. сталася сумнозвісна кривава #верденскаям `ясорубка.
Що нас особливо вражає в європейських країнах, так це те, що якість життя в маленьких містечках і селах нічим не поступається, а часом і має суттєві переваги, порівняно з життям в столиці країни або земель. Ті ж магазини, ті ж продукти в супермаркетах і бутіках, ті ж #ціни (за рідкісним винятком).
У кожному населеному пункті, яким би малим він не був, є #концертнийзал і #спортивнийкомплекс . В #вихідніі , як правило, організовуються ярмарки і #народнігуляння , приурочені до церковному або національному святу.
Дивишся на все це дійство і думаєш, чому ми не можемо так само красиво і організовано проводити своє #дозвілля.
9

Коментарі 2

  • 2015-07-17 12:32
    Как - же красиво. Очень жаль, что я не могу себе позволить поехать посмотреть другие страны (языков не знаю, да и денег нет). Зато у нас в Украине есть такие города как Львов - который как мне кажется очень красивый и даже немного иностранный город. Есть красивые уголки в разных городах, они имеют свою историю, которую передают нам сегодня. Остаётся только ждать и надеяться, что в нашей стране всё наладится и измениться в лучшую сторону. Возможно и у нас когда нибудь будут проходить ярмарки по выходным, отремонтируют все дороги, улицы украсят гирляндами и люди станут чуточку культурнее.
  • 2015-07-18 13:09
    Мене завжди захоплювало життя іноземних маленьких містечок. Тиша, спокій, охайність, чудові краєвиди. Буває, дуже хочеться поїхати з великого міста і заховатись в такому оазисі. Що стосується Вердена, подивився ще в Гуглі фото: дуже миле містечко. Дякую також за фотозвіт.

Наступний запис

2015-07-14 23:23

Зустріч однокласників

17
21

© 2010 - 2024. Всі права захищено.