Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-07-30 21:52

Подорож до Ріміні

Нарешті, наші мрії про #відпочинок здійснилися: ми вирушили на #адріатичнеузберіжжяІталії . #Ріміні зустріло нас спекою, до якої звикнути було не просто. Тому, #пляж відвідували ми лише рано в ранці і ввечері, коли стовпчик термометра опускався до 33-35°. На італійській адриатиці ми відпочивали вже вдруге і я не пам´ятаю, щоби раніше так нещадно весь день палило сонце.
На відміну від пляжів в #Барі , в Ріміні пляж дуже зручний, з білим піском і зайти в #море можна без усіляких перешкод. Вода в морі дуже тепла. Від берега метрів за 20, а то і всі 50, море не глибоке, тобто можна поплавати і гарно відпочити, граючи з друзями в м´яч.
Вздовж набережної розташовано безліч готелів. Номер на двох з туалетом, душем та завтраком легко можна знайти за 38-50 євро на добу, що ми з успіхом зробили. #Парковка перед готелями, як правило, безкоштовна і це дуже важливо, адже знайти вільне місце для свого залізного коня - справа не з простих.
Напевно, Ріміні та #Сінєгалія - найкращі #курортніосередки на італійській адриатиці. Здається, що концерти зірок та різноманітні фестивалі не вщухають в них ніколи: співають і танцюють там до ранку.
9

Коментарі 5

  • 2015-07-31 21:15
    А что это за белая конструкция на пятом фото?
  • 2015-08-01 08:54
    Ця конструкция - відкритий кіоск, де впродовж дня продають і постійно підвозять охолоджену мінералку, чипси та ін. Що найбільш мене вразило, так це те, що до 10-ої ранку на пляжі є лише поодинокі відпочиваючи, а о 8-ої вечора, коли сонце ще світить, але не так спекотно, пляж вже пустий. Ще здивувало, що до кожного зонтика причеплено пепельничку. Відверто кажучи, не розумію, як можна лежати в таку спеку, навіть під зонтом, за 30-50 метрів від морю весь день. А у вихідні дні на пляжі, дійсно, яблуку не впасти. Здається, що на пляж приїжджають жителі містечок, що розташовані не на березі моря. Прямо перед набережной під навісами для авто створені платні парковки.
  • 2015-08-21 13:11
    Пляж, дійсно, дуже гарний широкий та чистий, є навіть викладені стежки, щоб не обпікатись на розпеченому піску. Але на скільки я знаю за кордоном комплекти з лежака та зонтика мають додаткову вартість. Скільки це коштувало в Ріміні і чи користувались ви цією послугою? Багато хто бере свій настил: покривало чи каримат або просто рушник, але на фото цього не відображено.
  • 2015-08-21 17:58
    Це не відображено на фото тому, що такого явища в Італії не існує. Адже, на відміну від Іспанії, де все пляжі є муніципальними, безкоштовними і вхід на них вільний, в Італії пляжі комусь належать. Тому, розміститися на своєму рушнику - не можна, а треба платити за місце під грибочком і лежак, чи крісло і т.п. Все разом в день коштує під 11 євро. Це дійсно забагато, але народу на пляжі від цього не меншає. 
     
    Ми були в Ріміні в липні - якраз в саму спеку: тому, після сніданку вирушали на пляж і кинуввши рушник на в'єтнамки біля води заходили у море. Купалися, плавали стільки, скільки бажали, мабуть час-півтора (вода ж була тепла, як чай) і потім поверталися в номер.  
     
    Наш готель був на першій лінії з видом на море. Відчиняли балкон, включали вентилятор та кондиціонер і відпочивали, читаючи новини в інтернеті або дивилися телевізор. Потім, перед обідом повторювали вихід на пляж. Також, обов'язково йшли на пляж після сієсти - близько 5-ої години вечора. 
     
    Ми не відносимося до тих, хто полюбляє бути весь день на пляжі, навіть - під грибочком. На лоджії в нашому номері були зручні крісла, столік і, в цілому, нам було більш затишно і комфортно саме там, а не пляжі. Коли, стовпчик термометра підіймався до 48°, то було відчуття, що знаходимося у духовці. Навіть, вітерця не було. 
    От такі вони італійські пляжі в разгар літа.
  • 2015-08-21 19:04
    Дякую, інформація цікава, насправді це відрізняеться від інших європейських курортів. На їжу ви багато витрачали?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.