Вірші

Група, учасників: 22
2015-05-18 14:21

Таємниця щастя

Так приємно читати усі ці #вірші . Хтось займається професійно, для когось римоплетіння стало хобі, а хтось тільки пробує себе у даній сфері. Але мені здається, що будь-яка людина в певний період свого життя намагалась писати.
Сталося таке й зі мною. Чесно кажучи, я вже не пам'ятаю, коли саме це було (тільки 2 вірші своєю тематикою перекликаються з певними подіями), але судячи по загальному депресивному настрою, час був нелегкий. Взагалі, тоді списався цілий великий зошит... який згорів під час чергового приступу невпевненості у собі десь років так 8 назад. А що, і таке буває)) На згадку залишилося лише 4 друкованих листочки. Вирішила дещо викласти сюди. Ось, наприклад, це.
Как позабыть обиды и страданья,
Не ощущать вновь боль, пройти воспоминания,
Продолжить жить, живя, смеяться
И потерять себя как не бояться?
Вопросы эти задавались каждым,
Ответ найти пока не удалось,
Как жизнь прожить не получалось дважды -
Увы, так в мире этом повелось.
Но мы надеемся... хоть души превратились в камень -
Мы любим всех — не верим никому.
Мы постоянно балансируем на грани
Пред тем, как улетаем в пустоту.
И только там в тиши, познав всю мудрость света,
Откинув страхи, сбросив панцирь с игл,
Мы можем докопаться до ответа.
Но разве тогда будет в этом смысл?
Ну що, будемо щасливими тут і зараз, забувши та пробачивши все погане, що колись сталося, та насолоджуючись кожним моментом життя... щоб вже не було запізно?
До речі, в дечому нам потрібно повчитися у природи. Гляньте на лебедів. Чим вам не символ простого сімейного щастя?))
21

Коментарі 8

  • 2015-05-18 16:08
    Дуже глибокий вірш у Вас вийшов.. Як сказала одна людина, сенс життя в тому, щоб навчитися бути щасливим, не ддивлячись ні на що. Я з ним погоджусь. Але вміти бути щасливим - мабуть це важка внутрішня праця.. Треба буде передивитись роботи східних мудреців... вони на тому знаються)
    • 2015-05-18 17:51
      Як на мене, то дуже важко навчитися цінити те, що маємо на даний момент, адже ми постійно взнаємо щось нове, щось хочемо, плануємо, добиваємося, про щось мріємо, а от люди, які вміють просто радіти життю - дійсно щасливі. От би навчитися)
  • 2015-05-18 16:53
    Ого, Татьяна, глубоко. Глубоко так, что я два раза перечитывала. Знаете, читая стих какого-то автора, я сразу же думаю: а что в момент написания чувствовол автор? Боль, страдания, вдохновение, любовь... Внутренний мир "диктует" тематику и настроение. У меня так и крутится на языке вопрос к вам: что вам пришлось пережить, чтобы стих так передавал глубокое разочарование.
    • 2015-05-18 18:04
      )) Знаете, сейчас, заглядывая в своё прошлое с высоты, пусть и небольшого, но опыта, с несколько другими взглядами и приоритетами, я понимаю, что там вроде бы ничего такого страшного и не было - что-то забылось, что-то простилось, что-то воспринимается совсем по-другому. А тогда это была трагедия...
      • 2015-05-18 19:32
        На всем нужно время)))
        • 2015-05-18 19:32
          Но вы не отвечая, ответили)
          • 2015-05-18 20:05
            Все-то Вы замечаете))) Замечательная женщина))

Наступний запис

2015-05-18 00:25

Віршик про лелеку

244
6

© 2010 - 2024. Всі права захищено.