2015-01-09 12:18
Круп'яний день #розвантаження після свят
Для мене круп'яна #дієта найкращий спосіб для розвантаження організму. Крупа для цього дня готується і вживається в їжу без солі, масла та інших добавок.
Приведу приклад #чистки організму рисом.
День на рисі рекомендують більшість дієтологів – тим більше, цей продукт легко придбати і приготувати, крім того, він набуває властивості ентеросорбенту, вбирає всі шкідливі токсини. Для рисової чистки найефективніше використовувати коричневий рис, в ньому найбільше корисних речовин.
Для проведення розвантажувального дня на рисі, потрібно замочити на ніч 250 гр рису, а вранці злити воду, залити крупу окропом і варити до готовності. Розділити отриману кількість каші на 6 прийомів з рівним інтервалом часу. Наприклад, через кожні 2 – 2,5 години. Під час одного з прийомів їжі можна додати не багато дрібно нарізаних сухофруктів. Не вживайте чаї та каву. Дозволяється пити воду.
8

Коментарі 3

  • 2015-01-10 22:56
    Ну доброго вероча вам=) Ось я вас і впіймала у себе в стрічці, за дієткою=) Дуже актуальна тема, панночко. Але. Я не один раз сиділа на такій дієті, але ще туди добавляєтся м`ясо куряче топто грудка варена, пара овочів та не багато фруктів, дозволяєтся чаювати, але без углеводів у вигляді цукру, меду, тощо. Просто рис, без солі їсти пробувала, скажу честно - гидота=) не смачне зовсім. А ось та дієта що я вам написала звется сушкою, також прийоми їжї кожні 2-3 години, постійно.Відчуття голоду немає зовсім. Я готувала щось на зразок плову, звістно без олії зовсім, різала курку, та варила разом із рисом, дуже смачно, в тандемі із важкою атлетикою, результати просто до запаморочення=) А просто рис ну це катування =) Будте счастиві і ситі=)
  • 2015-01-11 21:19
    Доброго вечора і вам) дякую, за дієту, спробую)описаний раніше мною спосіб - важко назвати дієтою , це рецепт для розвантажувального дня, одного дня. Я повністю з вами згодна: просто зварений рис, зовсім не смакує,
  • 2015-01-11 23:13
    Как раз сейчас сижу на разгрузочном рационе. не потому что были праздники, а потому что просто нужно. Регулярные разгрузочные дни. как минимум один в неделю. очень полезные! При занятии спортом так и вообще необходимые. Постом выше описана такая же диета на которой и я сижу регулярно. Результат и правда отличные, главное грамотный подход и без фанатизма. Но Вы правы, разгрузочный день это не диета. Просто день отдыха для организма)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.