2015-01-08 12:13
Як налаштуватись на роботу після #святковихвихідних
Порада №1
Якщо ви добре весело за час #новорічнихканікул , то, швидше за все, ваш звичний режим дня збився. Ви лягали спати вже ближче до ранку, а прокидалися тільки до вечора.
І ось тепер знову треба вставати о 8-9 ранку і на роботу, але ваш організм чинить опір раннього ранкового пробудження, як тільки може.
Повертаємось до звичного режиму поступово: лягайте спати кожного дня на годину раніше, таким чином ви допоможете організму ввійти в свій звичайний режим сну.
Порада №2
Після повернення до роботи вас, скоріше всього,чекатиме купа роботи.
Не поспішайте братися за все разом. Складіть список з головних завдань і почніть робочий рік з виконання саме їх.
Порада №3
Поцікавтеся, як відпочили ваші колеги, це допоможе відволіктись і налаштувати колектив на дружню атмосферу. Запитайте з чого вони почали свою роботу в новому році.Так ви будете в курсі поточного стану справ в компанії.
Порада №4
Велику користь організму принесуть заняття спортом. Якщо ви ще не записалися у фітнес-клуб або тренажерний зал - придбайте абонемент. Заняття спортом і щоденні ранкові пробіжки допоможуть вам залишатися в тонусі на роботі і прийти в норму після свят.
6

Коментарі 2

  • 2015-01-11 21:55
    Вітаю=) що до раннього пробудження для мене це просто жах. Раніше я завжди була жаворонком, о сомій годині я вже була бодрою, та відчувала себе чудово. Зараз же, я прокидаюся в час дня! Що прикріше за все то це те що я не можу заснути раніше. Навіть якщо лягаю о півночі, кручусь до другої а то і до третьої години! Раніше зі мною такого ніколи не було. Є в вас якіс поради стосовно цього?
  • 2015-01-12 20:35
    Доброго вечора) можливо, ви просто змінили свій режим сну, лягайте кожного разу на пів години раніше і поступово ввійдете в свій звичайний ритм. А взагалі тяжко перелаштовуватись.

Наступний запис

2015-01-07 11:04

Будемо складати #орігамі

5
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.