2015-01-28 13:51
Висловлю свою думку на рахунок ситуації в нашій країні. Так, звісно, невідомо хто винний, та чи інша сторона, але кожен з нас має здоровий глузд і тому пропоную оцінити ситуацію з раціональної сторони. Я розумію, як важко жителям окупованих територій , але з будь-якої ситуації є адекватний вихід. Відкрийте очі!В мене зовсім не проросійський настрій, мені шкода мирне населення! Спробуйте оцінити все з іншого боку. Канал #АнатоліяШарія в цьому Вам допоможе!Новини українських ЗМІ, я вважаю, не має бути основним орієнтиром!Залишаймося людяними!
4

Коментарі 4

  • 2015-01-30 13:32
    Дуже добре розмірковувати про те, хто винен, а хто не винен у конфлікті, сидячі за філіжанкою кави десь у Києві. А коли ти проживаєш у 100 - 70 км. від зони конфлікту і тебе йде "визволяти" всяка сво..та, тут не до філософських розмірковувань. Я розумію, що наробила помилок і українська сторона. Та якщо, звернутися до історії, там помилка на помилці і у других держав. Як кажуть розмірковувати над тим, як все могло бути, якщо історія пішла б по-іншлму руслу марна трата часу. Є агресор, а він завжди не правий. Є люди з промитими мізками, є любителі просто повоювати /біля сво\х дітей вони стріляти не хотять/ і є ті хто розуміє що тут твориться. 
     
    Одне мені здається, що це на роки і скоро не закінчиться. Може бути тільки два варіанти, або Росія програє, або буде третя світова війна. Шкода що ватніки цього не розуміють, вони по-любому у програші.
  • 2015-03-14 17:17
    Тема мені дуже близька, адже я проживаю в зоні конфлікту. Скажу чесно, доказувати щось, вже немає сил. Адже кожен перший вважае що вони знають краще ніж ті хто баче цей жах на властні очі... Але я все ж таки скажу. Не думайте що тут воює тільки Росія, НІ! Рідний брат мого чоловіка пійшов туди, як бі мати не вмовляла, і тема мені ця дуже близька й болюча. Дорогі мої співвідчизникі, я нікого не буду вигороджувати. Я просто щіро Вам хочу побажати. Щоб ващі дітки не боялись виходить с підвалів, щоб ваши брати та чоловіки не воювали з такими ж українцями, і щоб їх не називали сепаратистами... Це від всього серця=(
  • 2015-03-19 16:52
    Надіюсь все це скоро закінчится! Невинні люди стали жертвами якихось не зрозумілих політичних ігор чи просто грошей. Дуже шкода всих тих, хто став заручником ситуації. Я хочу сказати, що ви можете виїзджати з зони, вам скрізь раді.
  • 2015-03-22 17:53
    Можливо ви праві про орієнтири. Але я мешкаю у Луганську и дуже добре бачу як російське телебачення зомбує населення. Зараз на наше місто транслюють Русское радио Украина. З кожним днем все білше лунаюст українська мова з радиоприймачів. Навіть водії маршруток вмикають українську. Я завжди був українцем і все більше помічаю шо навколо мене українці. Російські канали неможливо дивитись.там лише хунта, карателі та інший сумрак, яким загаджують розум людей. Моя думка, все буде добре, з часом буде. Україна переможе у цій війні.Слава Україні!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.