2015-05-07 22:28

Ідеї подарунків для коханої жінки

Хочу поділитися з вами ідеєю подарунка для коханої. Моя дружина оцінила. Вам знадобиться улюблена фотографія і величезне бажання зробити приємний сюрприз. До речі, дуже оцінять пазломани. Ще не завадить факт наявності фотомайстерні, де зроблять таку красу. Я так зрозумів, що трафарет у них однаковий, тому замовити пазли більшої кількості або змінити розмір самих пазликів неможливо. Спасибі й на цьому.
Фотографію попередньо обробив у фотошопі. Підтягнув яскравість, контрастність, обрізав зайве.
З етичних міркувань весь пазл, на жаль, викласти не можу. Дружина не хоче взагалі світитися ні в яких соціальних мережах, блогах і т.д. Скромниця вона у мене чи шифрується просто, не знаю. До речі, хотілося б поговорити про сором'язливість, про вседозволеность в інтернет просторах і спілкування в соц мережах? Ви спілкуєтеся? Анкети справжні або фейкові? Фоток багато?
Ще можна ділитися ідеями подарунків. Гадаю, то буде дуже доречним. В мене багато іменинників попереду.
4

Коментарі 5

  • 2015-05-08 00:24
    Я пазломан еще какой, поэтому оцениваю однозначно плюсом :). Конечно все же было круто если бы была возможность изменить размеры самых пазлов.
  • 2015-05-08 00:44
    Да вы точно такой же скромник... Типа вы тут спиной в капюшоне сильно нас побаловали. Хорошая идея, но я не столь романтичная натура, как ваша жена и потому не хотела бы такой подарок. Но это только я. Нужно знать вкусы и предпочтения своих избранников.
  • 2015-05-08 07:02
    А ми теж дуже любимо пазли, то можна побачити тільки дивлячись на мою стінку :-) Ще хочу розповісти про останні наші пазли треба тільки сфотографувати. Ви такий молодець, що балуєте Вашу жінку, ій дуже пощастило з Вами. 
    В нас тут навіть клуб пазломанів серед сусідів та на сайті. Ми обмінюємося тими пазлами,що вже зібрали. Найбільш полюбляємо тисячники.
  • 2015-05-08 09:47
    Колись подруга подарувала моєму сину пазли з його зображенням. Я була в захваті, а от син не дуже, бо пазли не любив ніколи. А на рахунок фотографій в соцмережах, то так, я свої і дітей виставляю, але доступ є тільки для друзів, а не для всіх підряд. Є, наприклад, родичі чи друзі, яких бачиш не часто, тому нехай дивляться, які ми кльові)))
  • 2015-05-08 13:22
    Я колись робила схожий подарунок чоловікові - йому теж сподобалося. Він навіть наклеїв цей пазл на фанеру і тепер у нас є сімейний портрет)

Наступний запис

2015-05-07 22:19

Весняні квіти України

6
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.