2015-01-14 21:55
#ДомашніУлюбленці - частина нашого життя.
Ще з давніх часів людині звично заводити домашніх тваринок. Добре мати поряд з собою вірного чотирилапого друга, який без слів добре розуміє свого хазяїна. Багато які тваринки можуть стати товаришами та привнести радість в оселю. Але найпопулярнішими є #собаки та #коти .
Вірність, товариські якості та готовність охороняти хазяїна до останньої миті - за це ми цінуємо та любимо собак. #Собаки більше схильні до дресирування та є значно слухнянішими, ніж коти. Але вони потребують більш пильного ставлення до себе. З собаками треба проводити час, приділяти їм увагу. Вони не потерплять байдужості та будуть дуже сумувати.
#Коти більше схильні жити своїм життям. Проте це не означає, що вони не люблять свого господаря. Ці тваринки дуже чуйні та лагідні. Вони позитивні, з ними весело та приємно проводити час. Існує думка, що вони бачать навкруги себе те, що не бачить людське око. Життя котів окутане містикою та таємничістю. Незважаючи на все те, ми любимо їх, цінуємо, радіємо життю разом з ними.
8

Коментарі 3

  • 2015-01-14 22:15
    Так, справді, котики живуть своїм життям, але коли дуже потрібні господарям, завжди приходять на допомогу. Це такі пухнасті антидепресанти. Коли господарю погано, вони це якось відчувають і тут, як тут – потруться, помуркотять і уже краще.
  • 2015-01-28 17:53
    О! В мене такий же біленький котик. Він у Вас глухий? Чи чує? Наш глухий зовсім. Це ангора? Те що написали, про чуйні і лагідні, то так і є. Коли я була вагітна, мій котик від мене не відходив, все до пуза лащився) Такий був, не одліпиш. Як приклеється, ходить хвостиком. Я декілька разів на нього навіть сідала. Верещав)
    • 2015-01-28 20:07
      Ні, ця чудова киця добре чує. В нас є киця з блакитними очима, її фото з кошенятами у моєму записі на стіні вище цього викладено. Ця киця - то її кошенятко, тільки вже подорослішало. Ми її віддали в добрі руки) Тому що 2 киці в домі - то багато)  
      А в вашого котика мають бути блакитні очі. :) 
      Я не скажу, що це чистокровна ангора, але щось від цих кішок в неї є.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.