2015-01-18 16:59
Певне, в кожної людини є улюблений фільм чи серіал. Один або декілька. Комусь більш до вподоби серіали. Хтось полюбляє фільми. Щодо мене, то я не дуже подружився з кінематографом. Вдома дивлюсь доволі рідко. А якщо і переглядаю продукцію кіноіндустрії, то віддаю перевагу фільмам. Залюбки сходжу до кінотеатру. Там фільм постає набагато видовищнішим та дивитись його приємніше, ніж вдома по телевізору чи з екрана монітора. Хоча для мене #кінотеатр - то гарне місце, куди можна запросити дівчину на побачення. :)
Чи багато у вас улюблених фільмів/серіалів? Які саме? Часто буваєте у кінотеатрі?
14

Коментарі 7

  • 2015-01-20 00:40
    Зараз надаю перевагу фільмам. 2 години просидів перед екраном - все просто і зрозуміло, не треба чекати на наступну серію. Раніше дивилася і серіали, але дуже в них усе закручують, розвиток подій затягують... Ну треба ж щось показувати в наступних серіях:)
  • 2015-01-21 12:19
    Мені більше до душі фільми. Серіали не дуже люблю через те,що вони дуже довго тягнуться, доводиться знову й знову виділяти час щоб подивитися якусь цікаву серію, деякі люди стають наче одержимі переглядом серіалів. Але, все-таки, кожному своє. А от щоб подивитись фільм варто виділити лише 2-3 годинки, за цей час і відпочити можна, і отримати задоволення від перегляду, та й провести час у хорошій компанії, так як досить непоганим варіантом є спільний перегляд фільму із сім'єю чи друзями.
  • 2015-01-26 19:34
    Я не можу назвати себе серіаломаном, але парочку улюбленних серіалів маю. "Друзі" (саме в українській озвучці) - серіал, який я бачила вже разів з 25, це точно!) Але, тим не менш, він мені анітрохи не набридає, хоч я вже можу текст акторам підказувати)) Дуже веселий, легкий серіал, та й актори приємні. "Елементарно", "Шерлок" - це вже наша з братом традиція) Ми навмисно не дивимось серії, коли вони тільки виходять, щоб влітку, коли я приїжджаю до них, передивитись разом. І "Ганібал" - звісно деякі гартини можуть вразити, і приємністю не вирізняються, але ж цікавий який...
  • 2015-02-03 13:04
    Я взагалі рідко дивлюся кіно, тому що дивлюся його за схемою - серія фільмів на одну тематику. Наприклад, фільми на тему війни у В'єтнамі, або на тему антиутопії. Мене спочатку повинна зацікавити якась тема. Іноді дивлюся артхаус, або популярне кіно з високими рейтингами, наприклад лауреатів Оскара або Берлінського фестивалю. Серіали взагалі не дуже люблю, хіба що ситкоми. З останнього мені дуже сподобалися "Книгарня Блека" і "Дві дівчини без копійчини", у них приголомшливий гумор.
  • 2015-02-04 14:28
    О, я також дуже люблю дивитися фільми в кінотеатрі! Причому навіть в тих жанрах, які мені не зовсім до смаку) А от вдома якось не вистачає терпіння півтори-дві години сидіти перед екраном телевізора чи комп'ютера. Навіть не згадаю, який фільм мене так захопив, щоб я його передивилася весь на одному подиху! А, ні, є такий, згадала- триллер "Дрейф", тримає в напруженні від початку до самого кінця!
  • 2015-04-11 21:29
    А я на просмотр фильма в кинотеатре ходила последний раз перед Новым годом. Выиграла два билета в интернете в конкурсе и пошла с подругой. До конца фильм не досмотрели, т.к. сюжет был про девочку больную раком, а подруга была беременна - и не пошел фильм. Сериалы я люблю, некоторые смотрю не отрываясь,вслушиваясь в каждую фразу, например "Шерлок". А юмористические включаю как фон, делаю свои дела и слушаю шутки. Самые любимые это "Друзья", "Два с половиной человека", "Два отца, два сына". Еще есть женские сериалы, которые включаешь с любой серии и сразу понятно кто в кого влюблен и что происходит по сюжету, их тоже смотрю, но только по настроению.
  • 2015-05-22 14:15
    Як на мене, серіали западають в душу більше, тому що до них звикаєш і вони стають частинкою твого життя. Після народження сина я "підсіла" на кіномило "Відчайдушні домогосподарки" і коли переглянула останній сезон, прощалася з його героями, як з друзями. Зараз люблю фоново дивитися "Доктор Хаус", чекаю нові серії "Гри престолів" та "Ходячих мерців".

Наступний запис

2015-01-17 14:52

Січневі свята

13
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.