2015-01-06 01:52
Настрій зовсім не новорічний, і навіть не різдвяний. Суцільний песимізм навколо, в думках друзі, які так чи інакше причетні до ситуації на Сході. Хто там, хто вже був там, хто ще має їхати… Незважаючи на всю прикрість реальності, люди навколо продовжують звичайне життя, святкують, п’ють, гуляють, пускають салюти… На телебаченні продовжуються різноманітні ШОУ, шоумени продовжують заробляти #ШаленіГроші , а щоб отримати водійські права – все-рівно треба буде комусь дати на лапу… Нічого кардинально не змінилось. Не зрозуміло – для чого усі жертви.
5

Коментарі 3

  • 2015-01-06 22:20
    Ви праві, найжахливіше, що жертви дійсно даремно. Люди гинуть, їх не повернути. А щодо того, що нічого не змінилося в звичайному укладі людей. Не у всіх так. Торкнулося це горе багатьох. Повірте, хто стикнувся з цією бідою, ніколи вже не зможе жити як раніше. Рідні та близькі, які пішли з життя, яким ще жити і жити. Поламана психіка у дітей. Голод. Відсутність роботи, житла. Все це залишиться в наших сім'ях, з історії не викреслити. Це страшно!
  • 2015-01-18 22:01
    Дуже страшно. Як в кошмарному сні. Тільки все на яву....
  • 2015-01-24 15:37
    Так, цілий рік оті сумні події, горе людей, нікому не потрібні жертви супроводжують життя України. Та й надалі продовжується і не зрозуміло, коли прийде кінець всьому цьому жахіттю. За такий довгий період вже починаєш звикати до цих подій, от що найстрашніше. Кошмарний сон став тим навколішнім середовищем, у котрому ми перебуваємо. Страшно та сумно... дуже гірко, що все так...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.